Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)

Harlingen (FR)
Soort keuken: 
Lekker Top-100 and Lekker Top-500
Omschrijving: 

Restaurant ’t Havenmantsje is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in de Friese havenstad Harlingen. U kunt hier ook met uw Dinercheque terecht! Het robuuste doch elegante pand met haar karakteristieke klokkentoren valt iedere bezoeker die aankomt met de boot meteen op. Vanaf de onlangs gebouwde serre of het ruime terras heeft u prachtig uitzicht over de haven. In de zomer is het hier een komen en gaan van boten en schepen. Alleen al hierdoor is een bezoekje aan ’t Havenmantsje de moeite waard! Bovendien kunt u er ook nog eens heerlijk eten in ruil voor uw Dinercheque…

U kunt woensdag tot en met zondag bij Restaurant ’t Havenmantsje terecht voor lunch, high tea of diner. Als u van uitgebreid tafelen en mooie wijnen houdt, bent u hier aan het juiste adres. Bijzonder is ook dat er veel lokale producten worden gebruikt in de keuken. De zee en de kwelders van de Waddenzee leveren unieke ingrediënten voor de speciale menu’s. Daarnaast biedt de omgeving achter de Waddendijk ook veel producten van topkwaliteit. U kunt bijvoorbeeld uw Dinercheque omruilen voor het ‘’Menu All-In’’. Dan krijgt u een indrukwekkende proeverij van zes gangen inclusief aperitief, bijpassend wijnarrangement, tafelwater, koffie en friandises. Dit staat garant voor een dinerervaring om nooit meer te vergeten!

Bij het team van Restaurant ’t Havenmantsje staat de gast altijd centraal. Heeft u bepaalde dieetwensen of culinaire voorkeuren? Geef dit gerust door aan één van de medewerkers zodat ze er rekening mee kunnen houden. Zo kan iedereen genieten van een perfect diner! Betalen kan gewoon met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)
Havenplein 1
8861XA Harlingen
Telefoon: 
0517858600
Nationale Diner Cadeaukaart Harlingen Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kleine Bredeplaats 9
8861BV Harlingen
Telefoon: 
0517417900
Nationale Diner Cadeaukaart Harlingen Pizzeria Roma 1981

Xin Hua

Harlingen
A la carte, Afhalen and Chinees
Adres: 
Grote Bredeplaats 2
8861BB Harlingen
Telefoon: 
0517415781
Nationale Diner Cadeaukaart Harlingen Xin Hua

Eats and sweets by Mijke

Harlingen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorstraat 62
8861 BN Harlingen
Telefoon: 
0682528447
Nationale Diner Cadeaukaart Harlingen Eats and sweets by Mijke