Wijnrestaurant Mes Amis

Maastricht (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het gezellige Maastricht kunt u eens echt bourgondisch genieten bij Wijnrestaurant Mes Amis. Ze accepteren namelijk ook uw Dinercheque. ‘’Mes Amis’’ is Frans voor ‘’Mijn vrienden’’ en het bedienend personeel is hier dan ook zeer vriendelijk. Ze zijn zelfs uitgeroepen tot de meest gastvrije onderneming van Maastricht! Kom dus snel langs met uw Dinercheque en laat u in de watten leggen in dit sfeervolle restaurant.

Wijnrestaurant Mes Amis heeft zich gespecialiseerd in wijn/spijscombinaties. Dit wil zeggen dat het keukenteam eerste een aantal wijnen selecteert en daarna pas besluit wat er op het menu komt te staan. Uiteraard wordt er voor gezorgd dat de gerechten goed passen bij de wijnselectie. Soms wordt er zelfs wijn verwerkt in het gerecht! Alle gerechten worden gemaakt met verse en lokale producten. Ze werken hiervoor samen met meerdere leveranciers uit de regio. Ook de vegetariër kan prima terecht bij Mes Amis. De gerechten kunnen aan uw wens worden aangepast. Niets is onmogelijk met uw Dinercheque!

Bij Wijnrestaurant Mes Amis kunt u zich laten verassen met een drie- tot zesgangendiner met bijpassend wijnarrangement. Hier zit altijd een speciale Limburgse wijn bij van een wijnboer om de hoek. Mes Amis is echt een ideale plek voor een speciaal avondje uit met uw Dinercheque. Neem de tijd en ga lekker lang tafelen met uw partner of vrienden. Leg uw diner in de handen van Mes Amis en geniet van de ambiance en de smakelijke gerechten. U kunt er dagelijks terecht tussen 17:00 en 22:00, behalve op dinsdag.

Contactgegevens:

Wijnrestaurant Mes Amis
Tongersestraat 5
6211 LL Maastricht
Telefoon: 
043-3257866
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Wijnrestaurant Mes Amis

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Tongeresestraat 9
6211LL Maastricht
Telefoon: 
0433214609
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht K!cken en eten Maastricht

Restaurant Ginger

Maastricht
A la carte
Adres: 
Tongersestraat 7
6211 LL Maastricht
Telefoon: 
0433260022
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Restaurant Ginger

De Dikke Dragonder

Maastricht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Platielstraat 21
6211GV Maastricht
Telefoon: 
0433214187
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht De Dikke Dragonder