Wijnrestaurant Mes Amis

Maastricht (LI)
Soort keuken: 
Afhalen
Omschrijving: 

Wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht is de perfecte plek om met uw Dinerbon uitgebreid te gaan tafelen met uw familie, vrienden of partner. “Mes Amis’’ betekent ‘’Mijn vrienden’’ in het Frans en dit zal u zeker merken in de grote mate van gastvrijheid van het restaurant. Bij Mes Amis draait alles om wijn en hebben zich gespecialiseerd in wijn/spijscombinaties. Ze selecteren eerst de wijnen en creëren op basis daarvan een bijpassend menu met seizoensgerechten.  Wijnrestaurant Mes Amis is maandag t/m zaterdag geopend vanaf 17:30

Wilt u echt even een luxe avondje uit met uw Dinerbon? Dan bent u bij Mes Amis aan het goede adres. U kunt er kiezen voor een vier t/m negen gangendiner met mogelijkheid tot een aansluitend wijnarrangement. Elke dag wordt er gekookt met verse vis, vlees en groenten. Ze gebruiken daarbij zoveel mogelijk producten uit de Limburgse regio. Dit geldt trouwens ook voor de wijn! Ze werken samen met een aantal lokale wijnboeren, waarbij de kwaliteit van de wijnen op hoog niveau is komen te staan. Laat u verassen en geef Wijnrestaurant Mes Amis het vertrouwen om uw avond tot een ware belevenis te maken! U heeft dan natuurlijk ook een beetje hulp van de Dinercheque.

Mes Amis is een geweldige plek voor een feestelijk etentje. Vooral als er in uw gezelschap een aantal wijnliefhebbers te vinden zijn. Reserveer dus nu een tafel en neem uw Dinercheque mee.

Contactgegevens:

Wijnrestaurant Mes Amis
Tongersestraat 5
6211 LL Maastricht
Telefoon: 
043-3257866
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Wijnrestaurant Mes Amis

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Ginger

Maastricht
A la carte
Adres: 
Tongersestraat 7
6211 LL Maastricht
Telefoon: 
0433260022
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Restaurant Ginger

De Dikke Dragonder

Maastricht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Platielstraat 21
6211GV Maastricht
Telefoon: 
0433214187
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht De Dikke Dragonder
Adres: 
Platielstraat 13-15
6211 GV Maastricht
Telefoon: 
0433214400
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Cafe van Bommel