Restaurant Ginger

Maastricht (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u een liefhebber van de aziatische keuken of zou u deze cuisine graag willen gaan ontdekken met uw dinercheque? En zou u dit dan het liefst doen in een modern, sfeervol en levendig restaurant in de mooie stad Maastricht? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Met uw dinercheque bent u vanaf nu namelijk meer dan welkom bij het eigentijdse, Aziatische restaurant Ginger aan de Tongersestraat 7. Restaurant Ginger is de plek om onder het genot van heerlijke sushi of andere Aziatische heerlijkheden weer bij te praten met oude vrienden. Ook is het een zeer geschikte spot voor een zakelijk diner. Laat u verassen door de eigentijdsheid van de inrichting en de bruisende ambiance van dit bijzondere Aziatische restaurant.

In de keuken van restaurant ginger sloven meerdere koks zich iedere avond uit om de heerlijkste specialiteiten op tafel te toveren. U kunt zoals gezegd genieten van verschillende soorten sushi en sashimi. Ook kunt u met uw dinercheque ossenhaas en noodles bestellen met saté soya saus of met zelfgemaakte Aziatische kruidenboter. Daarnaast kunt u kiezen voor een kip met ananas, zoete chili kokos saus en rijst of een Phuket green curry van kip, garnalen, Thaise groene kerrie saus en rijst. Heeft u na het diner nog zin in iets zoets? Probeer dan de huisgemaakte groene thee rijst crème brulee of de cheese cake met verse frambozen en frambozensaus.

Ontdek zelf de mogelijkheden die u heeft met uw dinercheque bij restaurant Ginger. Wij wensen u een fijne avond toe in het mooie Maastricht en hopen dat u straks terug kunt kijken op een zeer geslaagde avond uit! 

Contactgegevens:

Restaurant Ginger
Tongersestraat 7
6211 LL Maastricht
Telefoon: 
0433260022
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Restaurant Ginger

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Tongersestraat 5
6211 LL Maastricht
Telefoon: 
043-3257866
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Wijnrestaurant Mes Amis

De Dikke Dragonder

Maastricht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Platielstraat 21
6211GV Maastricht
Telefoon: 
0433214187
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht De Dikke Dragonder
Adres: 
Platielstraat 13-15
6211 GV Maastricht
Telefoon: 
0433214400
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Cafe van Bommel