Wei Ming

Dronten (FL)
Soort keuken: 
Afhalen, Aziatisch and Chinees
Omschrijving: 

Wei Ming is een Chinees en Indiaas specialiteitenrestaurant in het winkelcentrum van Dronten. Het restaurant is onlangs opnieuw geopend na een verbouwing. Het interieur is in een modern jasje gestoken, maar de oosterse gerechten zijn helemaal traditioneel zoals u het graag wilt hebben! Kom gezellig dineren met uw partner, gezin, vrienden of collega’s. Neem dan ook gerust uw Dinercheque mee, want die wordt bij Wei Ming geaccepteerd als geldig betaalmiddel.

Bij Wei Ming kunt u uitgebreid dineren door middel van één van de bijzondere concepten. Maak een culinaire ontdekkingsreis langs Peking, Shang Hai, Canton, Zsechuan en door naar Indonesië en zelfs Japan. U kunt bijvoorbeeld uw Dinercheque inwisselen voor het All You Can Eat arrangement. Dan kunt u onbeperkt sushi, grillgerechten, Chinese en Indische specialiteiten, Dim Sum en desserts bestellen. Van maandag t/m donderdag is het € 20,90 per persoon, van vrijdag t/m zondag € 22,90. Het is ook mogelijk om een keuzemenu van drie gangen te bestellen met uw Dinercheque. Dan kunt u zelf uw favoriete gerechten uitkiezen van de menukaart. Wat dacht u van gebakken garnalen, gegrilde lamsracks of ossenhaas met zwarte bonensaus? Vraag ook eens naar de mogelijkheden voor een traditionele rijsttafel.

Het is ten zeerste aan te raden om te kiezen voor een van de teppangerechten. Dan wordt uw stukje vlees of vis ter plekke aan uw tafel bereid op een hete plaat. Verser kan het niet! Geniet met uw Dinercheque van een heus spektakel en een heerlijke maaltijd.

Contactgegevens:

Wei Ming
Het Ruim 23
8251 EL Dronten
Telefoon: 
0321-314066
Nationale Diner Cadeaukaart Dronten Wei Ming

Meer restaurants in de buurt

Moellies (Alleen voor Diner te gebruiken)

Dronten
A la carte, Biologisch and Lokaal
Adres: 
Havenplein 2
8254 KJ Dronten
Telefoon: 
0321-336040
Nationale Diner Cadeaukaart Dronten Moellies (Alleen voor Diner te gebruiken)

Restaurant aan de Fonteyn

Dronten
A la carte and Lunch
Adres: 
Het Ruim 15
8251EL Dronten
Telefoon: 
0321820992
Nationale Diner Cadeaukaart Dronten Restaurant aan de Fonteyn
Adres: 
De Binnenloop 19
8254 KK Dronten
Telefoon: 
0321317306
Nationale Diner Cadeaukaart Dronten Bakker Bart Dronten