Moellies Proef de Aandacht

Dronten (FL)
Soort keuken: 
A la carte, Biologisch and Lokaal
Omschrijving: 

Bij het winkelcentrum Suydersee aan het Havenplein in Dronten kunt u zich eindeloos vermaken tijdens een dagje shoppen. Kom daarna naar de gezellige eetgelegenheid Moellies voor een lekker hapje en drankje. U kunt hier namelijk met uw Dinercheque betalen! Ze staan bekend om de heerlijke koffie, huisgemaakte taarten en ruime drankenassortiment. U kunt dagelijks bij Moellies terecht tot 22:00. Vergeet uw Dinercheque niet…

Moellies is een gezellig restaurant waar u in een ontspannen sfeer kunt genieten van een ontbijt, lunch of diner. Het motto is ‘’Proef De Aandacht’’ wat u zeker terug zal zien in meerdere aspecten van Moellies. De menukaart is met veel zorg samengesteld, zo veel mogelijk componenten van de gerechten worden in eigen keuken bereid én de beleving van de gast staat altijd centraal. In ruil voor uw Dinercheque kunt u zich helemaal in de watten laten leggen! Voor de schappelijke prijs van €19,50 kunt u al een driegangenmenu samenstellen van de kaart. Alleen een hoofdgerecht kan natuurlijk ook. Wat dacht u bijvoorbeeld van gerookte forel met een frisse koriander-limoensaus of een varkenshaassaté met pittige groenten?  De kok van Moellies werkt zo veel mogelijk met producten uit de streek. Zo krijgt u een gezonde verse maaltijd voorgeschoteld en dragen ze een steentje bij aan de regionale economie.

Moellies is ook een leuke optie voor als u de Dinercheque wilt besteden aan een etentje met het hele gezin. Ze hebben een aantal leuke kindergerechten én een speelhoek waar de kleintjes zich goed kunnen vertoeven. Zo beleeft iedereen aan tafel een leuke middag of avond!

Contactgegevens:

Moellies Proef de Aandacht
Havenplein 2
8254 KJ Dronten
Telefoon: 
0321-336040
Nationale Diner Cadeaukaart  Moellies Proef de Aandacht

Meer restaurants in de buurt

Wei Ming

Dronten
Chinees
Adres: 
Het Ruim 23
8251 EL Dronten
Telefoon: 
0321-314066
Nationale Diner Cadeaukaart  Wei Ming

Restaurant Achter de Poorte

Elburg
A la carte, Frans and Mediterraans
Adres: 
Noorderwalstraat 21
8081GL Elburg
Telefoon: 
0525-681292
Nationale Diner Cadeaukaart  Restaurant Achter de Poorte

Hof van Lelystad

Lelystad
Adres: 
Kraaienhof 2
8219CG Lelystad
Nationale Diner Cadeaukaart  Hof van Lelystad