Moellies (Alleen voor Diner te gebruiken)

Dronten (FL)
Soort keuken: 
A la carte, Biologisch and Lokaal
Omschrijving: 

Moellies is een gezellige horecagelegenheid midden in het winkelcentrum Suydersee aan Het Havenplein in Dronten. U kunt de dag al vroeg bij Moellies beginnen met een (uitgebreid) ontbijt. Wij schenken (h)eerlijke koffie, die extra lekker smaakt met ons overheerlijk gebak uit eigen keuken. Voor zowel de lunch als het diner heeft ons restaurant een uitgebreide kaart. Onze gerechten worden vers bereid met zoveel mogelijk producten uit Flevoland en van biologische oorsprong. Wij zijn ook zeer trots op ons ruime bierassortiment met bijna het gehele pakket van Gulpener, waarvan 3 bieren van de tap en diverse bieren van Praght, de brouwer uit Dronten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een borrel of een compleet feest om iets echt feestelijk te vieren.

Ons motto is “Proef de Aandacht”. Dit motto zien wij breed en komt terug in diverse aspecten van ons bedrijf. Natuurlijk in onze gerechten. Zoals boven al vermeld komt veel uit eigen keuken en zijn de ingrediënten zoveel mogelijk biologisch en afkomstig uit Flevoland. Uit eigen keuken heeft een groot voordeel omdat we daarmee het gebruik van producten waarin E-nummers zijn verwerkt hebben kunnen beperken. Onze leveranciers gebruiken veelal ook geen E-nummers, wat resulteert in (h)eerlijke vruchtensappen van de Warmonderhof en boerenijs van De Polderpionier. Voor de thee ontharden wij het water, zodat de smaak van de thee nog beter tot zijn recht komt.

Naast het kennen van onze leveranciers is het versterken van de regionale economie voor ons een belangrijke reden om producten uit Flevoland te gebruiken. 

Kom dus gauw langs voor een gezellig middag of avond en neem uw Dinercheque mee.

Contactgegevens:

Moellies (Alleen voor Diner te gebruiken)
Havenplein 2
8254 KJ Dronten
Telefoon: 
0321-336040
Nationale Diner Cadeaukaart Dronten Moellies (Alleen voor Diner te gebruiken)

Meer restaurants in de buurt

Wei Ming

Dronten
Afhalen, Aziatisch and Chinees
Adres: 
Het Ruim 23
8251 EL Dronten
Telefoon: 
0321-314066
Nationale Diner Cadeaukaart Dronten Wei Ming

Restaurant aan de Fonteyn

Dronten
A la carte and Lunch
Adres: 
Het Ruim 15
8251EL Dronten
Telefoon: 
0321820992
Nationale Diner Cadeaukaart Dronten Restaurant aan de Fonteyn
Adres: 
De Binnenloop 19
8254 KK Dronten
Telefoon: 
0321317306
Nationale Diner Cadeaukaart Dronten Bakker Bart Dronten