W Restaurant

Zwolle (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Op steenworp afstand van het historische centrum van Zwolle is Hotel Wientjes gevestigd. Bij dit hotel hoort ook een bijzonder restaurant, genaamd Restaurant W. U bent van harte welkom om hier uw Dinercheque te besteden, zelfs als u niet in het hotel verblijft. Maar het mag natuurlijk wel! Restaurant W is gevestigd in een statig pand en heeft daardoor een klassiek karakter. Geniet van een luxe lunch of diner met uw Dinercheque!

De chef de cuisine Daiël van Lente heeft de menukaart samengesteld met passie voor pure smaken en hoge kwaliteit. Proef door middel van uw Dinercheque de verrassendste smaakcombinaties, waarbij veelal biologische en lokale producten centraal staan. De kaart wordt ook regelmatig aangepast aan het seizoen. De fijnproevers onder ons kunnen genieten van een smakelijke risotto, zalmfilet, tournedos en nog veel meer. Ook de nagerechten zijn met recht bijzonder te noemen. Wat dacht u van amandel clafoutis met een parfait van zoethout? Het is ook goed mogelijk om met uw Dinercheque te komen lunchen bij Restaurant W. U kunt dan gaan voor een lichte lunch, met een frisse salade of vers broodje. Of bestel een uitgebreide warme lunch met een doradefilet of varkenslende. Het is allemaal aan u!

Neem ook eens een kijkje in de uitgebreide wijnkaart. Hier vindt u een ruim assortiment aan bijzondere wijnen uit binnen- en buitenland. Bij elke wijn staat een korte omschrijving van de smaken, zodat u iets kan kiezen wat perfect bij uw diner past. Proost!

Contactgegevens:

W Restaurant
Stationsweg 7
8011CZ Zwolle
Telefoon: 
0384254199
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle W Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Stationsweg 7
8011CZ Zwolle
Telefoon: 
0384254199
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Bilderberg Wientjes

Eetcafe de Kleine

Zwolle
A la carte, Grieks, Grill and Italiaans
Adres: 
Luttekestraat 22
8011 LR Zwolle
Telefoon: 
0384216497
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Eetcafe de Kleine
Adres: 
Melkmarkt 16
8011 MC zwolle
Telefoon: 
0352210001
Nationale Diner Cadeaukaart zwolle Backwerk Zwolle