Bilderberg Wientjes

Zwolle (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In de mooie Noordoostelijke stad Zwolle kunt u nu met uw dinercheque in stijl gaan dineren bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes. U herkent dit prachtige hotel al van ver vanwege het statige voorkomen van het pand, de grote entree trap en de gezellige rode luifels. Hoewel het pand enige statigheid uitademt, voelt u zich binnen snel op uw gemak in de warme en gemakkelijke ambiance.

Binnen Grand Hotel Wientjes heeft u verschillende culinaire mogelijkheden. U kunt voor een volledig verzorgd diner plaatsnemen met uw dinercheque in restaurant W, waar u door chef-koek Daniël van Lente helemaal in de watten wordt gelegd met de lekkerste creaties. Wilt u gewoon gezellig lunchen of een kopje koffie of thee nuttigen? Dan is het sfeervolle Grand Café voor u de uitkomst. In zowel restaurant als café wordt gewerkt met heerlijke verse streekproducten, die waar het even kan ook nog biologisch zijn én aansluiten bij het seizoen. Op die manier worden voor u de meest smaakvolle maaltijden op tafel gezet die naast erg lekker ook gezond en verfrissend zijn.

U hoeft beslist geen gast te zijn van het hotel om bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes een culinaire avond te beleven die u niet snel zult vergeten. Eenieder is welkom met de dinercheque in restaurant W of in het Grand café voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner. Kom snel langs in deze stadse oase en geniet van alles wat Bilderberg Grand Hotel Wientjes u te bieden heeft!

Contactgegevens:

Bilderberg Wientjes
Stationsweg 7
8011CZ Zwolle
Telefoon: 
0384254199
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Bilderberg Wientjes

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Stationsweg 7
8011CZ Zwolle
Telefoon: 
0384254199
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle W Restaurant

Eetcafe de Kleine

Zwolle
A la carte, Grieks, Grill and Italiaans
Adres: 
Luttekestraat 22
8011 LR Zwolle
Telefoon: 
0384216497
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Eetcafe de Kleine
Adres: 
Melkmarkt 16
8011 MC zwolle
Telefoon: 
0352210001
Nationale Diner Cadeaukaart zwolle Backwerk Zwolle