De Zon Hotel en Restaurant

Ommen (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Hotel en Restaurant De Zon is te vinden aan de zuidelijke oever van de Overijsselse Vecht in Ommen. Dit is werkelijk een unieke plek om uw Dinercheque te besteden. Alles draait bij De Zon om het koken met mooie lokale producten uit de Vechtdal. Dit ziet u ook zeker terug op de streek- en seizoensgebonden menukaart. Voorbeelden zijn rundvlees van de VechtdalHoeve en kaas van de Heileuver. Laat u zich graag culinair verassen? Dan moet u met uw Dinercheque bij De Zon zijn.

In de middag kunt u met de voeten in het water genieten van een lekker hapje en drankje. Het prachtige terras is bovendien voorzien van een buitenbar, parasols en terrasverwarming. Op de lunchkaart vindt u overheerlijke luxe gerechten zoals klassieke steak tartaar, bourgondische rundvleeskroketten en een voorjaarssalade met lamsham, asperges en kwarteleitjes. Uiteraard kunt u de Dinercheque ook besteden aan een uitgebreid diner bij De Zon. Voor slechts €36 krijgt u al een ‘Menumenu’ met drie gangen, waarbij steeds keus heeft uit twee gerechten. Heeft u meer zin in schelvis met basilicumbroche of wildzwijn met rode uienchutney? Het is uiteraard ook mogelijk om a la carte te bestellen. De chefs van De Zon houden ook graag rekening met uw allergieën of dieetwensen.

Ook vegetariërs zijn van harte welkom bij Hotel en Restaurant De Zon. Op de seizoenskaart is altijd een vegetarisch gerecht te vinden! Zo bereiden ze bijvoorbeeld een bijzondere tortellini met knolselderij, geparfumeerd met witte chocolade, bonbon van Époisses, crème van Ras el Hanout en trompette de la Mort. Geniet van een gastronomisch diner met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

De Zon Hotel en Restaurant
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon: 
0529455550
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen De Zon Hotel en Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon: 
0529455550
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen VechtdalFood Catering

Grand Cafe De Veghte

Ommen
A la carte and Eetcafé
Adres: 
Markt 3
7731DB Ommen
Telefoon: 
0529463728
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Grand Cafe De Veghte
Adres: 
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon: 
0529455550
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Uncle Henry's Pub