Unia 12

Leeuwarden (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Als u nog nooit bij Unia 12 bent wezen eten kunt u niet zeggen dat u bekend bent met Leeuwarden. Het zou zonde zijn om een bijzondere ervaring als eten bij het gezelligste restaurant van de stad mis te lopen. Gelukkig kan je nu met een dinerbon betalen. Er is dus geen reden meer om nog langer een bezoekje uit te stellen.

Een bijzonder onderdeel van Unia 12 is dat ze je het gevoel weten te geven dat het gewoon in iemand zijn huiskamer zit. Dit is uiteraard niet het geval maar het is indrukwekkend van het restaurant om dat gevoel zo accuraat na te bootsen. Misschien is één van de redenen hiervoor dat de kaart op het eerste oog simpel lijkt. Maar na verdere inspectie zult u merken dat de kaart bijna naadloos aansluit op het huiskamer thema. De kaart is ook voldoende gevarieerd zodat iedereen aan uw tafel een gerecht van zijn keus kan eten. Voor de kinderen is zelfs een speciale kaart zodat echt iedereen kan genieten van een avondje uit.

Het gaat Unia 12 ook na aan het hart dat het gehele proces van ingrediënt tot bord duurzaam verloopt. Het eten zal niet alleen lekker zijn, maar ook verantwoord en dat proef je.

Het is belangrijk dat er tijdens het eten lekker gedronken kan worden. Kraanwater is natuurlijk altijd een optie maar u kunt ook kiezen voor één van de exclusieve wijnen of misschien zelfs een whisky uit de bijzondere collectie.

Contactgegevens:

Unia 12
Uniabuurt 12
8911 LB Leeuwarden
Telefoon: 
0644357031
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Unia 12

Meer restaurants in de buurt

Eetcafé het Leven

Leeuwarden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Druifstreek 57
8911LH Leeuwarden
Telefoon: 
0582122670
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Eetcafé het Leven

Las Tapas

Leeuwarden
Spaans and Tapas
Adres: 
Oude Oosterstraat 7
8911 LD Leeuwarden
Telefoon: 
058-2153060
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Las Tapas

Soups & Salads Foodbar

Leeuwarden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Wirdumerdijk 20
8911 CD Leeuwarden
Telefoon: 
0582060152
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Soups & Salads Foodbar