Troya Restaurant

Arnhem (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Turks
Omschrijving: 

Bent u in het bezit van een Dinercheque? Dan moet u eens een keer langskomen in Arnhem bij Restaurant Troya in het prachtige Arnhem. Bij Troya kunt u genieten van de meest heerlijke Turkse eetervaring. Ervaar de Turkse specialiteiten in een sfeervol ingericht restaurant met de prachtige ligging aan de Rijnkade. Een prachtige locatie in Arnhem die u makkelijk kunt bereiken met het openbaar vervoer en eigen vervoer.

Geniet bij Troya van de meest heerlijke Turkse voorgerechten en hoofdgerechten. Bij ons kunt u kiezen uit meerder tongstrelende en typisch Turkse vis- en vleesspecialiteiten. Mocht u vegetariër zijn dan kunt u bij Troya ook prima terecht. Wij bieden ook heerlijke vegetarische specialiteiten aan. Troya heeft een warme en sfeervolle inrichting. Verder zijn we gelegen aan de Rijnkade. Op ons terras kijkt u uit op een van de mooiste uitzichten van Arnhem. Vanaf ons terras kijkt u uit op de John Frost brug aan de ene kant en de Nieuwe Brug aan de andere kant. Op ons sfeervolle terras of in ons sfeervolle restaurant kunt u helemaal tot rust komen met uw Dinercheque en een perfecte afsluiting geven aan uw dag. Naast ons mooie terras aan de Rijnkade kunt u bij ons ook plaatsnemen op ons besloten terras. Hier kunt u zorgeloos en besloten genieten van onze heerlijke Turkse specialiteiten. Ons personeel staat voor u klaar om u helemaal in de watten te leggen vanaf binnenkomst tot uw vertrek.

Het mooie uitzicht van ons terras en de kwaliteit van ons eten zorgen voor een glans aan uw dag. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Troya Restaurant
Rijnkade 53
6811 HB Arnhem
Telefoon: 
026-3515514
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Troya Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Rijnkade 52a
6811 HB Arnhem
Telefoon: 
0263700159
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Rijnmozaik
Adres: 
Nieuwstraat 27
6811 HV Arnhem
Telefoon: 
0206711456
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Cafe de Kroeg
Adres: 
Rijnkade 41
6811HA Arnhem
Telefoon: 
0268446220
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Restaurant De Route