Troya Restaurant

Arnhem (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Turks
Omschrijving: 

Bent u in het bezit van een Dinercheque? Dan moet u eens een keer langskomen in Arnhem bij Restaurant Troya in het prachtige Arnhem. Bij Troya kunt u genieten van de meest heerlijke Turkse eetervaring. Ervaar de Turkse specialiteiten in een sfeervol ingericht restaurant met de prachtige ligging aan de Rijnkade. Een prachtige locatie in Arnhem die u makkelijk kunt bereiken met het openbaar vervoer en eigen vervoer.

Geniet bij Troya van de meest heerlijke Turkse voorgerechten en hoofdgerechten. Bij ons kunt u kiezen uit meerder tongstrelende en typisch Turkse vis- en vleesspecialiteiten. Mocht u vegetariër zijn dan kunt u bij Troya ook prima terecht. Wij bieden ook heerlijke vegetarische specialiteiten aan. Troya heeft een warme en sfeervolle inrichting. Verder zijn we gelegen aan de Rijnkade. Op ons terras kijkt u uit op een van de mooiste uitzichten van Arnhem. Vanaf ons terras kijkt u uit op de John Frost brug aan de ene kant en de Nieuwe Brug aan de andere kant. Op ons sfeervolle terras of in ons sfeervolle restaurant kunt u helemaal tot rust komen met uw Dinercheque en een perfecte afsluiting geven aan uw dag. Naast ons mooie terras aan de Rijnkade kunt u bij ons ook plaatsnemen op ons besloten terras. Hier kunt u zorgeloos en besloten genieten van onze heerlijke Turkse specialiteiten. Ons personeel staat voor u klaar om u helemaal in de watten te leggen vanaf binnenkomst tot uw vertrek.

Het mooie uitzicht van ons terras en de kwaliteit van ons eten zorgen voor een glans aan uw dag. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Troya Restaurant
Rijnkade 53
6811 HB Arnhem
Telefoon: 
026-3515514
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Troya Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Nieuwstraat 50
6811HX Arnhem
Telefoon: 
0263515636
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Lestari Indonesisch Restaurant

Restaurant King of India

Arnhem
Afhalen, All you can eat and Indiaas
Adres: 
Kortestraat 8
6811EN Arnhem
Telefoon: 
0264433639
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Restaurant King of India
Adres: 
Rijnkade 56
6811 HB Arnhem
Telefoon: 
0262130639
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Ristorante Cielo