Lestari Indonesisch Restaurant

Arnhem (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Sinds kort kunt u ook met uw Dinercheque genieten van heerlijk authentiek Indonesisch eten en drinken in Restaurant Lestari. U vindt Lestari in het hartje van Arnhem. Met plek voor zo’n 70 gasten heeft het restaurant een intieme sfeer. Alle gerechten worden bij Lestari met zorg bereid en een passie voor de authentieke Indonesische keuken. Kortom; de perfecte locatie voor een heerlijk avondje uit eten!

Eigenaren Monica Sriwati en Johanes Daely begonnen in januari 2007 met het verkopen van Indonesisch eten als afhaal in het winkelcentrum Kronenburg in Arnhem Zuid. Door de vele positieve reacties van de klanten hebben Monica en Johanes de stap durven te wagen hun heerlijke authentieke Indonesisch bereide eten te verplaatsen naar Arnhem centrum en een restaurant op te zetten in 2010. Het resultaat is Indonesisch Restaurant Lestari in de Nieuwstraat, waar u niet alleen van het heerlijke eten kunt genieten, maar ook van de gezellige sfeer en gastvrije bediening!

Het gevarieerde menu van Lestari bevat vele authentieke Indonesische specialiteiten. Deze worden uitsluitend bereid van verse ingrediënten die wij bij onze toko Lestari Arnhem vandaan halen. U kunt vele gerechten herkennen van ons afhaalrestaurant en ook enkele specialiteiten hebben wij op de kaart gelaten. Zo kunt u genieten van heerlijke ikan (vis), bakar, verse Udang (garnaal), goreng, nasigule en saté kambing (geit). Ook bieden wij een uitgebreid buffet en rijsttafels met meer dan 20 verschillende gerechten.

Bij Lestari wordt een avondje uit een waar feestje. Met uw Dinercheque kunt u dit zelf komen ervaren. Wij kijken ernaar uit u in ons bijzondere restaurant te mogen verwelkomen!

Contactgegevens:

Lestari Indonesisch Restaurant
Nieuwstraat 50
6811HX Arnhem
Telefoon: 
0263515636
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Lestari Indonesisch Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Rijnkade 52a
6811 HB Arnhem
Telefoon: 
0263700159
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Rijnmozaik
Adres: 
Nieuwstraat 27
6811 HV Arnhem
Telefoon: 
0206711456
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Cafe de Kroeg
Adres: 
Rijnkade 53
6811 HB Arnhem
Telefoon: 
026-3515514
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Troya Restaurant