Toro Pinto

Heerenveen (FR)
Soort keuken: 
Argentijns
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een goed steakrestaurant in het Friese Heerenveen, waar u met uw dinercheque terecht kan voor een goed stuk steak of heerlijke sappige spareribs, dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt nu namelijk met uw dinercheque gaan dineren bij Argentijns steak restaurant Toro Pinto. Dit restaurant bevindt zich al sinds 1994 aan Achter de Kerk in Heerenveen en is sindsdien een begrip in de buurt. Gastheer en Chef Harry Aujla runt het restaurant en de keuken al sinds het begin met veel toewijding en plezier en is daarvoor werkzaam geweest in andere Argentijnse restaurant. U kunt dus wel vertrouwen dat hij de kneepjes van het vak goed kent en u zal verassen met mals en sappige vleesgerechten.

De kaart van restaurant Toro Pinto bevat alle klassiekers die bij een echt goed steakrestaurant niet kunnen ontbreken. Denkt u hierbij aan rib-eye steaks, T-bone steaks en lendebiefstuk, maar ook aan sappige spareribs met verschillende lekkere sausjes en gemarineerde kippenpootjes. Voorgerechten zijn onder andere een garnalencocktail, originele Argentijnse goulashsoep en ham met meloen en geroosterde amandelen. Hoewel de specialiteit van het restaurant uiteraard vlees is, zijn er hier ook zeker visgerechten te verkrijgen, zoals een gegrilde zwaardvis met cajun kruiden of een gegrilde zalm met zure room en bieslook. Kunt u niet kiezen? Ga dan voor de surf & turf van Argentijnse ossenhaas en drie gamba’s of een zalmfilet. De mogelijkheden zijn eindeloos met uw dinercheque!

Harry Aujla en zijn team hopen u snel in dit gezellige steakrestaurant te mogen ontvangen met uw dinercheque, dus namens hen hopelijk tot ziens!

Contactgegevens:

Toro Pinto
Achter de Kerk 4
8441ET Heerenveen
Telefoon: 
0513-610519
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Toro Pinto

Meer restaurants in de buurt

Restaurant De Sultan

Heerenveen
A la carte, Afhalen, Mediterraans and Midden Oosten
Adres: 
Breedpad 3
8442AA Heerenveen
Telefoon: 
0513622640
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Restaurant De Sultan

Lunchroom Lekkerzzz

Heerenveen
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Dracht 27
8442 BK Heerenveen
Telefoon: 
0513640078
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Lunchroom Lekkerzzz

Pannenkoekschip Heerenveen

Heerenveen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Fok 78
8441 BR Heerenveen
Telefoon: 
0513-625008
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Pannenkoekschip Heerenveen