Pannenkoekschip Heerenveen

Heerenveen (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke en unieke locatie om met uw dinercheque in Leeuwarden pannenkoeken te gaan eten? Dan hebben wij nu een leuke locatie voor u in de aanbieding. U heeft nu namelijk de mogelijkheid om met uw dinercheque te gaan genieten van pannenkoeken op een heus klipper-schip. Een klipper is zeen snel zeilschip dat een puntige boeg beeft. Vroeger werden ze gebruikt voor de handel in bederfelijke goederen, zoals etenswaren, omdat ze in verhouding tot andere schepen zo snel waren. Pannenkoekenschip de Klipper haalt helaas geen grote snelheden meer maar ligt wel prachtig afgemeerd aan de Fok 78. U herkent het schip ’s avonds al van grote afstand vanwege de vrolijke verlichting die het schip draagt.

Het zal u uiteraard niet verbazen dat op het menu van pannenkoekenschip de Klipper voornamelijk vele verschillende soorten pannenkoeken staan. Voor een soepje of een pizza kunt u echter ook met uw dinercheque bij restaurant de Klipper terecht. De pannenkoeken van restaurant de Klipper komen in vele soorten en maten. Zo zijn er vele pannenkoeken met zoet beleg en zoete ingrediënten, zoals pannenkoeken met stroop, poedersuiker, appel, banaan of in de zomer verse aardbeien. Er zijn echter ook pannenkoeken met hartig beleg, en pannenkoeken met hele gerechten, zoals een pannenkoek Tonijn, een pannenkoek Piri-Piri of een pannenkoek Baby-Pangang.

Kom vooral zelf de sfeer en de pannenkoeken proeven op dit gezellige pannenkoekenschip. Kom met vrienden, familie of collega’s en vergeet bij uw bezoek vooral niet om ook uw dinercheque mee te nemen, daar kunt u namelijk het gehele jaar door de rekening mee betalen!

Contactgegevens:

Pannenkoekschip Heerenveen
Fok 78
8441 BR Heerenveen
Telefoon: 
0513-625008
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Pannenkoekschip Heerenveen

Meer restaurants in de buurt

Toro Pinto

Heerenveen
Argentijns
Adres: 
Achter de Kerk 4
8441ET Heerenveen
Telefoon: 
0513-610519
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Toro Pinto

Restaurant De Sultan

Heerenveen
A la carte, Afhalen, Mediterraans and Midden Oosten
Adres: 
Breedpad 3
8442AA Heerenveen
Telefoon: 
0513622640
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Restaurant De Sultan

Lunchroom Lekkerzzz

Heerenveen
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Dracht 27
8442 BK Heerenveen
Telefoon: 
0513640078
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Lunchroom Lekkerzzz