't Wapen van Norg

Norg (DR)
Soort keuken: 
Afhalen and Lokaal
Omschrijving: 

Zoekt u een leuke plek om even uit te rusten tijdens een lange fietstocht in Drenthe? Ga dan met uw Dinercheque langs bij Restaurant Het Wapen van Norg in het pittoreske dorpje Norg. Dit is een gezellig dorp met diverse activiteiten voor iedereen. Het restaurant ligt midden in het centrum, tegenover de twaalfde-eeuwse Margarethakerk. Vanaf het terras heeft u dus een fantastisch uitzicht! Daarnaast kunt u bij Het Wapen Van Norg ook nog eens heerlijk eten. Reserveer nu en vergeet uw Dinercheque niet!

Restaurant Het Wapen van Norg is dagelijks geopend tussen 11:30 en 21:00. Op de lunchkaart vindt u onder andere soepjes, trippele tosti’s, uitsmijters, belegde broodjes, salades, clubsandwiches en warme gerechten zoals varkenshaassaté en fish & chips. Geniet van een lichte óf uitgebreide lunch met uw Dinercheque! Ook in de avond is het goed toeven bij Restaurant Het Wapen van Norg. Op de dinerkaart vindt u diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Iedereen kan hier wel iets lekkers vinden! Zo serveren ze onder andere Lasagne van pompoen en geitenkaas met een pesto van spinazie en gel van wortel, Gebakken roodbaarsfilet met kruidige linzen en een zachte saus van paling en Biefstuk van de plaat met geroosterde pastinaak, saus van rode port en chips van truffelaardappel. Dat wordt smullen!

De kans dat u Het Wapen Van Norg hongerig verlaat is zeer klein. Houdt wel nog wat ruimte over één van de verleidelijke desserts, zoals bavarois van Goudreinet met ijs van honing en croutons van suikerbrood. Geniet van een heerlijk diner met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

't Wapen van Norg
Brink 4
9331 AA Norg
Telefoon: 
0592612218
Nationale Diner Cadeaukaart Norg 't Wapen van Norg

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Heerestraat 1
9301 AC Roden
Telefoon: 
0505019192
Nationale Diner Cadeaukaart Roden Het Wapen van Drenthe
Adres: 
Mercuriusplein 108
9401 DM Assen
Telefoon: 
0592308990
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Bakker Bart Assen

Toko Jawi

Roden
Afhalen
Adres: 
Albertsbaan 9
9301 KS Roden
Telefoon: 
0503051692
Nationale Diner Cadeaukaart Roden Toko Jawi