Het Wapen van Drenthe

Roden (DR)
Soort keuken: 
Lokaal
Omschrijving: 

Hotel en Restaurant Het Wapen van Drenthe is te vinden in het centrum van Roden. Of u nou in het hotel verblijft of niet, u bent van harte welkom voor een gezellig diner met uw Dinercheque. Zowel de toerist als de zakelijke gast is hier aan het juiste adres. Het is ook de perfecte tussenstop voor fervente wandel- of fietsliefhebbers. Het Wapen van Drenthe heeft alle informatie over de mooiste routes voor u klaar liggen. Na zo’n tocht heeft u vast trek gekregen in een verse maaltijd! Neem dan ook uw Dinercheque mee.

Het Wapen van Drenthe staat bekend om haar verse en lokale producten, de gevarieerde menukaart en de toegankelijke prijzen. De menukaart wordt ook regelmatig aangepast aan de heerlijkste seizoensproducten. Proef hoe lekker vers eten kan zijn! Het is aan te raden om uw Dinercheque te besteden aan het wisselende menu van vier gangen, waarbij u kennis maakt met de nieuwe creatieve creaties van de chef. Op de a la carte kaart vindt u bijzondere gerechten zoals gelakt eendenborstfilet met gekarameliseerde appel, zeewolffilet met salsa verde en een groentepannetje met pompoen, walnoten en roquefort. De smaken van het seizoen vindt u pas echt terug bij het wild trio van hert, wild zwijn en konijn. Heeft u bepaalde allergieën of dieetwensen? Dan probeert de keukenbrigade hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

In de zomer dineert u met uw Dinercheque op het prachtige terras van Het Wapen van Drenthe, met uitzicht op de Brink. In 2015 is het terras zelfs uitgeroepen tot het beste terras van Drenthe! 

Contactgegevens:

Het Wapen van Drenthe
Heerestraat 1
9301 AC Roden
Telefoon: 
0505019192
Nationale Diner Cadeaukaart Roden Het Wapen van Drenthe

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Meerweg 13
9312 TC Roden
Telefoon: 
0594-512073
Nationale Diner Cadeaukaart Roden Paviljoen Cnossen Leekstermeer
Adres: 
Piepke 4
9351 AH Leek
Telefoon: 
0594696374
Nationale Diner Cadeaukaart Leek Grande Pizzeria Ristorante

Toko Jawi

Roden
Afhalen
Adres: 
Albertsbaan 9
9301 KS Roden
Telefoon: 
0503051692
Nationale Diner Cadeaukaart Roden Toko Jawi