't Stegelke

Slenaken (LI)
Soort keuken: 
Steakhouse
Omschrijving: 

Restaurant Steakhouse ’t Stegelke ligt op steenworp afstand van het charmante Limburgse plaatsje Slenaken, vlakbij de Belgische grens. Het restaurant ligt midden in de bossen, dus u kunt hier echt in alle rust genieten van een smakelijke maaltijd. In de zomer kunt u buiten op het intieme terras gaan zitten, waar de bosgeur en vogelgeluiden u volledig tot ontspanning zullen brengen. In de winter kunt u plaats nemen in de knusse huiskamersfeer van het restaurant. Het hele jaar door kunt er in ieder geval terecht met uw Dinercheque.

’t Stegelke biedt voor elke smulpaap wat wils. De specialiteit van het restaurant zijn toch wel de grillgerechten: rump steak, ossenhaas, lamsrack of een mixed grill. Daar bovenop heeft u met de Dinercheque ook nog ruim de keus uit een diverse smakelijke vlees- of visgerechten. Bijzonder zijn bijvoorbeeld het Limburgs bereide konijn of de gebakken forel. Uw kind kan friet met een snackje bestellen, of poffertjes! Als u geluk heeft kunt u ook één van de wildgerechten van het seizoen bestellen, zoals de hertenbiefstuk in rode portsaus. De vleesliefhebber is hier echt op zijn of haar plek. En iedereen is welkom met een Dinercheque!

Restaurant ’t Stegelke is de ideale uitvalsbasis voor een dagje wandelen of fietsen in de bosrijke omgeving van Slenaken. Het is ook leuk om langs de rivier de Gulp te wandelen, die langs het dorp slingert. U bent daarna van harte welkom bij ’t Stegelke, waar u bij kunt komen met een bakje koffie en een heerlijke appelstrudel. Neem ook uw Dinercheque mee op reis!

Contactgegevens:

't Stegelke
Waterstraat 7
6277NH Slenaken
Telefoon: 
043-4571517
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken 't Stegelke

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpsstraat 19
6277 NC Slenaken
Telefoon: 
043-4573201
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken Restaurant Berg en Dal
Adres: 
Grensweg 11
6277NA Slenaken
Telefoon: 
0434573291
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken Hotel Klein Zwitserland
Adres: 
Dorpsstraat 19
6277 NC Slenaken
Telefoon: 
043-4573201
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken Hotel Berg en Dal