't Stegelke

Slenaken (LI)
Soort keuken: 
Steakhouse
Omschrijving: 

Restaurant Steakhouse ’t Stegelke ligt op steenworp afstand van het charmante Limburgse plaatsje Slenaken, vlakbij de Belgische grens. Het restaurant ligt midden in de bossen, dus u kunt hier echt in alle rust genieten van een smakelijke maaltijd. In de zomer kunt u buiten op het intieme terras gaan zitten, waar de bosgeur en vogelgeluiden u volledig tot ontspanning zullen brengen. In de winter kunt u plaats nemen in de knusse huiskamersfeer van het restaurant. Het hele jaar door kunt er in ieder geval terecht met uw Dinercheque.

’t Stegelke biedt voor elke smulpaap wat wils. De specialiteit van het restaurant zijn toch wel de grillgerechten: rump steak, ossenhaas, lamsrack of een mixed grill. Daar bovenop heeft u met de Dinercheque ook nog ruim de keus uit een diverse smakelijke vlees- of visgerechten. Bijzonder zijn bijvoorbeeld het Limburgs bereide konijn of de gebakken forel. Uw kind kan friet met een snackje bestellen, of poffertjes! Als u geluk heeft kunt u ook één van de wildgerechten van het seizoen bestellen, zoals de hertenbiefstuk in rode portsaus. De vleesliefhebber is hier echt op zijn of haar plek. En iedereen is welkom met een Dinercheque!

Restaurant ’t Stegelke is de ideale uitvalsbasis voor een dagje wandelen of fietsen in de bosrijke omgeving van Slenaken. Het is ook leuk om langs de rivier de Gulp te wandelen, die langs het dorp slingert. U bent daarna van harte welkom bij ’t Stegelke, waar u bij kunt komen met een bakje koffie en een heerlijke appelstrudel. Neem ook uw Dinercheque mee op reis!

Contactgegevens:

't Stegelke
Waterstraat 7
6277NH Slenaken
Telefoon: 
043-4571517
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken 't Stegelke

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpstraat 40
6277 NE Slenaken
Telefoon: 
043-4573315
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken Parkhotel het Gulpdal

Broodjeszaak Im Cardinal

Mechelen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hoofdstraat 49A
6281BB Mechelen
Telefoon: 
0434553443
Nationale Diner Cadeaukaart Mechelen Broodjeszaak Im Cardinal
Adres: 
Grensweg 9
6277 NA Slenaken
Telefoon: 
0434573259
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken De Zevende Heerlijkheid