Parkhotel het Gulpdal

Slenaken (LI)
Soort keuken: 
Frans
Omschrijving: 

Het is altijd genieten van de prachtige natuur in Zuid-Limburg. Er is zoveel van dat het bijna niet mogelijk is om alles in één dag te zien. Gelukkig is er daarom Het Gulpdal. In dit vier sterren Parkhotel is het meer dan alleen goed toeven. Met een aanbod van bijzondere recreatie, luxe kamers en bijzonder eten is het de aangewezen locatie in de wijde omgeving om te genieten van alles dat Zuid-Limburg te bieden heeft. Vooral omdat u nu ook kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Laat u snel verrassen door al het moois dat het meest zuidelijke gedeelte van Nederland te bieden heeft. Het zal u hoe dan ook niet teleurstellen. Zoals vermeld is het parkhotel meer dan alleen een dak boven uw hoofd. Het is niet voor niets een vier sterren hotel. Met de bijzondere recreatie mogelijkheden, de luxe kamers en een restaurant dat dagelijks met dagverse producten op de proppen komt is het de beste locatie in de wijde omgeving om een meerdaags verblijf te boeken.

In de omgeving bent u van harte welkom om een wandeling te maken waar andere wandelingen U tegen zeggen. Of kom een balletje slaan op één van de bijzondere golfbanen. Of trek u terug in één van de heerlijke sauna’s en Wellness centra.

Mochten de luxe kamers van het hotel niet genoeg comfort voor u hebben kunt u ook een kamer boeken in het luxe landhuis dat op loop afstand van het hotel staat, genaamd La Residence. Hier kunt u zich compleet ontspannen en het is een bijzondere ervaring om hier een heerlijke dag te vertoeven.

Laat het personeel van Het Gulpdal niet langer op u wachten. Vooral niet omdat u tegenwoordig kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau. Wat een aanbieding.

Contactgegevens:

Parkhotel het Gulpdal
Dorpstraat 40
6277 NE Slenaken
Telefoon: 
043-4573315
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken Parkhotel het Gulpdal

Meer restaurants in de buurt

't Stegelke

Slenaken
Steakhouse
Adres: 
Waterstraat 7
6277NH Slenaken
Telefoon: 
043-4571517
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken 't Stegelke

Pizzeria Testa Bianca

Voeren (BE)
Adres: 
Kinkenberg 6
3798 Voeren (BE)
Nationale Diner Cadeaukaart Voeren (BE) Pizzeria Testa Bianca
Adres: 
Grensweg 9
6277 NA Slenaken
Telefoon: 
0434573259
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken De Zevende Heerlijkheid