't Raadhuis Wanroij

Wanroij (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Aan de Dorpsstraat 10 in Wanroij vindt u ’t Raadhuis Wanroij, waar u nu ook uw dinercheque kunt besteden. ’t Raadhuis is van alle markten thuis. Zo is er een café en een eetwinkel, doen ze aan zaalverhuur, worden er de meest uiteenlopende activiteiten georganiseerd en kunt u catering voor uw evenement laten verzorgen door ’t Raadhuis. Hoogtepunt is echter het restaurant dat hoort bij ’t Raadhuis, restaurant de Secretarie genaamd. Deze gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud is iedere vrijdag tot en met zondag geopend om buurtbewoners, voorbijgangers en andere geïnteresseerden te voorzien van heerlijke bourgondische maaltijden en de nodige dosis gezelligheid. Ook u bent van harte welkom om met uw dinercheque plaats te nemen in het restaurant of indien het weer het toelaat op het ruime terras.

Op de menukaart staan ambachtelijk bereide eetcafégerechten, waaronder tongschar a la menuire met Gomasio, een verassingscreatie van de chef, tournedos met stevige portjus, black Angus steak met smokey bbq saus of sjalottenjus en een boerderijhoen met zachte kerriesaus. Als nagerecht kunt u met uw dinercheque onder andere genieten van een huisgemaakte apple crumble met vanille ijs, een hazelnoot crème brûlee met Ferrero Rocher ijs of een kaasplankje van diverse kazen met kletsbrood. Wanneer u het lastig vindt om een keuze te maken uit al dit lekkers, dan kunt u een twijfelaartje bestellen. Dit zijn twee kleine gerechtjes van de kaart die tellen als één gerecht!

Kom vooral zelf de sfeer ervaren en het lekkere eten proeven bij restaurant De Secretarie en laat u verassen door de chef en de bediening! Het team van ’t Raadhuis hoopt u snel welkom te mogen heten in uw restaurant voor een geslaagde avond uit met uw dinercheque!

Contactgegevens:

't Raadhuis Wanroij
Dorpsstraat 10
5446 AN Wanroij
Telefoon: 
0485471115
Nationale Diner Cadeaukaart Wanroij 't Raadhuis Wanroij

Meer restaurants in de buurt

Harrie en Toon

Ledeacker/St.Anthonis
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 2
5846AA Ledeacker/St.Anthonis
Telefoon: 
0485-380024
Nationale Diner Cadeaukaart Ledeacker/St.Anthonis Harrie en Toon
Adres: 
Kerkplein 1
5835AT Beugen
Telefoon: 
0485-361909
Nationale Diner Cadeaukaart Beugen Café Eethuis Zaal Het Posthuis

VILLA ERICA (bowling Erica)

Sint Hubert
A la carte and Afhalen
Adres: 
Wanroijseweg 95
5454 GZ Sint Hubert
Telefoon: 
0485454790
Nationale Diner Cadeaukaart Sint Hubert VILLA ERICA (bowling Erica)