Harrie en Toon

Ledeacker/St.Anthonis (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Wilt u graag met uw dinercheque leuk uit eten gaan in Noord Brabant? Dan hebben wij goed nieuws. U kunt sinds kort namelijk met uw dinercheque terecht bij Restaurant Tussen Harrie en Toon. Dit is een anders dan anders restaurant in het mooie Oploo. Het ligt aan de Gemertseweg 19 te midden van het Brabantse Landschap. Het is dan ook de plek bij uitstek om plaats te nemen na een mooie dag wandelen of fietsen in de omliggende natuur. Binnen in het restaurant heest een gezellige, landelijke sfeer en met mooi weer kunt u bovendien lekker in de zon zitten op het terras met een glaasje wijn of een biertje.

Smaken verschillen, dat is het principe waar in de keuken van Restaurant Tussen Harrie en Toon mee wordt gewerkt. Daarom staan er op het menu heel erg verschillende soorten gerechten, zodat iedereen iets naar zijn of haar smaak kan vinden. Wanneer u uit eten gaat met een groep mensen met uiteenlopende smaken dan is dit dus zeker een aanrader om naar toe te gaan. Op de kaart staat onder andere een malse kipfilet met zachte mascarponesaus en gepofte roma tomaatjes uit de oven. Met uw dinercheque kunt u ook kiezen voor heerlijk rosé gebakken varkensmedaillons met champignonsaus of voor een maaltijdsalade met warme malse kipfilet en gebakken spekjes. Deze maaltijdsalade wordt geserveerd met brood, roomboter en kruidenboter.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit restaurant in het Brabantse Oploo? Neem dan uw dinercheque in de hand en breng een bezoek aan Restaurant Tussen Harrie en Toon. Het team van de bediening en het keukenteam hopen u snel welkom te mogen heten in het restaurant. 

Contactgegevens:

Harrie en Toon
Dorpsstraat 2
5846AA Ledeacker/St.Anthonis
Telefoon: 
0485-380024
Nationale Diner Cadeaukaart Ledeacker/St.Anthonis Harrie en Toon

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Hoogkoorpassage 14
5831DN Boxmeer
Telefoon: 
0485324011
Nationale Diner Cadeaukaart Boxmeer Eethuis BijBen

't Raadhuis Wanroij

Wanroij
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 10
5446 AN Wanroij
Telefoon: 
0485471115
Nationale Diner Cadeaukaart Wanroij 't Raadhuis Wanroij
Adres: 
Steenstraat 61
5831 JC Boxmeer
Telefoon: 
0485574400
Nationale Diner Cadeaukaart Boxmeer Ristorante Rembrandt IJssalon