Harrie en Toon

Ledeacker/St.Anthonis (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wilt u graag met uw dinercheque leuk uit eten gaan in Noord Brabant? Dan hebben wij goed nieuws. U kunt sinds kort namelijk met uw dinercheque terecht bij Restaurant Tussen Harrie en Toon. Dit is een anders dan anders restaurant in het mooie Oploo. Het ligt aan de Gemertseweg 19 te midden van het Brabantse Landschap. Het is dan ook de plek bij uitstek om plaats te nemen na een mooie dag wandelen of fietsen in de omliggende natuur. Binnen in het restaurant heest een gezellige, landelijke sfeer en met mooi weer kunt u bovendien lekker in de zon zitten op het terras met een glaasje wijn of een biertje.

Smaken verschillen, dat is het principe waar in de keuken van Restaurant Tussen Harrie en Toon mee wordt gewerkt. Daarom staan er op het menu heel erg verschillende soorten gerechten, zodat iedereen iets naar zijn of haar smaak kan vinden. Wanneer u uit eten gaat met een groep mensen met uiteenlopende smaken dan is dit dus zeker een aanrader om naar toe te gaan. Op de kaart staat onder andere een malse kipfilet met zachte mascarponesaus en gepofte roma tomaatjes uit de oven. Met uw dinercheque kunt u ook kiezen voor heerlijk rosé gebakken varkensmedaillons met champignonsaus of voor een maaltijdsalade met warme malse kipfilet en gebakken spekjes. Deze maaltijdsalade wordt geserveerd met brood, roomboter en kruidenboter.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit restaurant in het Brabantse Oploo? Neem dan uw dinercheque in de hand en breng een bezoek aan Restaurant Tussen Harrie en Toon. Het team van de bediening en het keukenteam hopen u snel welkom te mogen heten in het restaurant. 

Contactgegevens:

Harrie en Toon
Dorpsstraat 2
5846AA Ledeacker/St.Anthonis
Telefoon: 
0485-380024
Nationale Diner Cadeaukaart Ledeacker/St.Anthonis Harrie en Toon

Meer restaurants in de buurt

De 7 Dwergen

Sint Agatha
A la carte
Adres: 
Odiliadijk 6
5435XA Sint Agatha
Telefoon: 
0485350228
Nationale Diner Cadeaukaart Sint Agatha De 7 Dwergen

Friends Grand Cafe

Sint Anthonis
A la carte and Internationaal
Adres: 
Brink 5
5845 BH Sint Anthonis
Telefoon: 
0485385045
Nationale Diner Cadeaukaart Sint Anthonis Friends Grand Cafe
Adres: 
Hoogveldseweg 1
5451AA Mill
Telefoon: 
0347750430
Nationale Diner Cadeaukaart Mill Restaurant London Street (by Fletcher)