Sevenhills Bistro en Lounge

Delft (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In een karakteristiek modern pand midden in Delft is Sevenhills Bistro & Lounge gevestigd. Deze bistro is geopend van dinsdag tot en met zondag voor lunch, borrel en diner. U kunt er ook met uw Dinercheque betalen! Het bijzondere aan Sevenhills is dat het zal aanvoelen alsof u in een hippe tent in New York beland bent. Zowel de inrichting als de menukaart ademt New Yorkse sfeer! Uiteraard wordt u ook bediend met de echte Amerikaanse gastvrijheid en service.

Sevenhills Bistro & Lounge is geschikt voor zowel een lichte als uitgebreide lunch. Op de menukaart staan een aantal eiergerechten, sandwiches, burgers en salades. Zo kunt u zowel een quinoasalade als een Jack Daniels burger bestellen met uw Dinercheque. Uiteraard bieden ze ook een kop koffie met een authentieke New York Cheesecake aan! In de avond kunt u zowel a la carte als een driegangenmenu van €32,50 bestellen. De gerechten zijn overwegend Amerikaans, maar u vindt er eigenlijk gerechten van over de hele wereld. Net zoals in het echte multiculturele New York! De vleesliefhebber met een Dinercheque is hier aan het goede adres. Ze hebben diverse steaks, burgers en chicken wings. Toch zal de vegetariër ook blij worden van de menukaart, want die kan onder andere een vegaburger of rode bieten risotto kiezen.

De porties zijn zeer royaal, geheel volgens traditioneel Amerikaanse stijl. Krijgt u het niet op? Dan krijgt u de rest gewoon mee in een doggy bag. Met uw Dinercheque zal u hier gegarandeerd een smakelijke en gezellige avond beleven.

Contactgegevens:

Sevenhills Bistro en Lounge
Achterom 165
2611PN Delft
Telefoon: 
015-2128903
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Sevenhills Bistro en Lounge

Meer restaurants in de buurt

Kaldi Delft

Delft
A la carte and Afhalen
Adres: 
Molslaan 13
2611RJ Delft
Telefoon: 
015-2130959
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Kaldi Delft
Adres: 
Molslaan 104
2611 RP Delft
Telefoon: 
0152121343
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Stadsherberg de Mol
Adres: 
Vesteplein 4
2611 WG Delft
Telefoon: 
015-2120755
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Moodz Eten en Drinken