Stadsherberg de Mol

Delft (ZH)
Omschrijving: 

Welkom bij Stadsherberg de Mol. Dit restaurant in Middeleeuws thema, waar u nu met uw dinercheque terecht kunt voor echte Middeleeuwse maaltijden, bevindt zich in het centrum van Delft in een pand dat al sinds 1563 bestaat. Het pand is ooit gebouwd als Stadvondelingenhuis, maar doet nu dienst als restaurant, waar u zich bij uw bezoek echt in de Middeleeuwen zult wanen. Dit maakt een bezoek aan Stadherberg de Mol tot een unieke belevenis met uw dinercheque; een lekker diner én cultureel uitje in één als het ware. Alles aan Stadherberg de Mol voelt Middeleeuws aan. De halfdonkere ruimte gevuld met flikkerend kaarslicht, de zware houten tafels  en steunbogen en de massieve stenen muren. Ook de bediening is geheel in Middeleeuwse klederdracht gehuld, en zal u voorzien van de beste maaltijden en bieren die de Middeleeuwen rijk waren.

U bent iedere dinsdag tot en met zondag welkom bij Stadherberg de Mol voor het diner. Schuif ook zeker aan bij een van de open themaavonden, waarbij u naast van de heerlijke gerechten kunt genieten van echte Middeleeuwse zang, dans en muziekperformance. Komt u met een grotere groep? Vraag dan eens naar de verschillende besloten thema arrangementen. In overleg kan er altijd een arrangement op maat voor u worden gevonden dat uw bedrijfsuitje of feest tot een unieke ervaring zal maken!

Bent u benieuwd geworden naar deze Stadsherberg? Kom dan zelf de Middeleeuwen herbeleven en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

Contactgegevens:

Stadsherberg de Mol
Molslaan 104
2611 RP Delft
Telefoon: 
0152121343
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Stadsherberg de Mol

Meer restaurants in de buurt

Kaldi Delft

Delft
A la carte and Afhalen
Adres: 
Molslaan 13
2611RJ Delft
Telefoon: 
015-2130959
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Kaldi Delft

Fratelli Delft

Delft
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Beestenmarkt 14
2611GB Delft
Telefoon: 
0152143007
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Fratelli Delft

Broeder Lazarus

Delft
A la carte and Afhalen
Adres: 
Molslaan 104
2611 RP Delft
Telefoon: 
0152121343
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Broeder Lazarus