Sabbia D oro

Huizen (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Altijd al een keer naar Italië gewild, of zou u nog een keer terug willen? Dat is nergens voor nodig! Kom naar Sabbia D’oro in hartje Huizen en ervaar Italië op zijn best. In een klein pittoresk dorpje in de buurt van het bijzondere Amsterdam, daar vindt u Sabbia D’oro. Wij geven u de kans om te genieten van de Italiaanse keuken die over de hele wereld wordt geadoreerd. Moe van de hele dag zitten in een kantoor of hard werken? Neem dan plaats in San Marco en komt tot rust met een van onze heerlijke gerechten. Neem uw dinercheque gerust mee.

Houdt u ook zo van de Italiaanse zon, cultuur, lekkere eten en drinken? Dan kunt u gewoon naar San Marco komen en daar ervaart u het allemaal. San Marco maakt een bezoek aan Italië haast overbodig. Als u maar geen genoeg kan krijgen van de voortreffelijke Italiaanse keuken, dan bent u bij ons meer dan welkom. Bij ons geven wij u de keuze uit de veelzijdige Italiaanse keuken. Zo hebben wij natuurlijk de bekende pizza’s, pasta’s en andere gerechten. Bent u helemaal klaar met de drukte van uw hectische en bewogen werkweken? kom dan bij ons binnenlopen en ervaar de rustige, mediterraanse sfeer in ons restaurant. Ook uw dinercheque is van harte welkom. Bij lekker weer kunt u ook aanschuiven op ons ruime terras. Vanaf ons terras kunt u heerlijk genieten van de meest lekkere gerechten die bij u geheid een glimlach op het gezicht zullen toveren.

Kom dus gauw eens met uw dinercheque binnenlopen of kijk op onze site. Wij zouden u heel graag willen verwelkomen in ons stukje Italië in het mooie Huizen.

Contactgegevens:

Sabbia D oro
Wedekuil 21
1273 SC Huizen
Telefoon: 
0355262517
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Sabbia D oro

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Zomerkade 178
1273 SR Huizen
Telefoon: 
0355240900
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Restaurant Mazzel

BOOT eten & drinken

Huizen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Ambachtsweg 65
1271 AL Huizen
Telefoon: 
0627285010
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen BOOT eten & drinken
Adres: 
Mastspoor 1
1271GL Huizen
Telefoon: 
035-5230010
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Marina Lounge Huizen (by Fletcher)(geen e-vouchers)