Restaurant Mazzel

Huizen (NH)
Soort keuken: 
Steakhouse
Omschrijving: 

Aan de oever van het Gooimeer in het gezellige Huizen kunt u zich storten op de heerlijkste grillgerechten en steaks bij Israëlische Grillroom & Steakhouse Mazzel. Met het Gooimeer als achtergrond kunt u zich hier ongans eten aan onze overheerlijke snacks, grillgerechten, steaks en nog veel en veel meer. Met uw Dinercheque hoeft u bijvoorbeeld geen genoegen te nemen met een middelmatige kapsalon. Het maken een kapsalon lijkt nochtans een simpele opdracht. Wat frietjes, döner erover, beetje kaas smelten en afmaken met wat sla. Meer moet dat niet zijn toch? Niets is echter minder waar. De kunst van een kapsalon is de knapperigheid van de frietjes te behouden, zelfs onder de laag vlees. Het geheim hiervan moet dat blijven, een geheim, maar een hint die wel gegeven mag worden is deze: Het vlees moet van de hoogste kwaliteit zijn. Als dit niet het geval is krijg je al snel slappe en zompige friet. Dit soort Grill-trucs beheersen wij bij Mazzel als geen ander.

Uiteraard kunt u met de Dinercheque bij Mazzel nog veel meer kanten op dan enkel een simpele kapsalon. Laat u verrassen door onze vleeskennis. Wij bereiden onze maaltijden op een echte houtskool grill. Aangezien Mazzel ook een steakhouse is kunt u natuurlijk ook genieten van de mooiste stukken vlees. Van biefstuk tot varkenshaas en van ossehaas tot rib-eye steak. Grillklassiekers als de Mixed Grill staan natuurlijk ook op de kaart. Kip- en visgerechten ontbreken uiteraard ook niet.

Kom een keer met uw Dinercheque bij ons langs in het gezellige Huizen en geniet van heerlijke grillgerechten zo van de oven. Hopelijk tot snel!

Contactgegevens:

Restaurant Mazzel
Zomerkade 178
1273 SR Huizen
Telefoon: 
0355240900
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Restaurant Mazzel

Meer restaurants in de buurt

Sabbia D oro

Huizen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Wedekuil 21
1273 SC Huizen
Telefoon: 
0355262517
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Sabbia D oro

BOOT eten & drinken

Huizen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Ambachtsweg 65
1271 AL Huizen
Telefoon: 
0627285010
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen BOOT eten & drinken
Adres: 
Mastspoor 1
1271GL Huizen
Telefoon: 
035-5230010
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Marina Lounge Huizen (by Fletcher)(geen e-vouchers)