Restaurant Zott

Nieuwegein (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

U bent altijd van harte welkom in Nieuwegein. Hier kunt u een aantal gezellige restaurants vinden om ’s avonds een lekkere maaltijd te eten. Eén hiervan is het restaurant, of eigenlijk een rotisserie, Zott. Omdat de eigenaar van het restaurant ook de chef-kok is het restaurant volledig gefocust is op het uitserveren van maaltijden van hoge kwaliteit. Omdat het gemak voor de gasten hier ook hoog in het vaandel zit kunt u hier op meerdere manieren betalen. Zo ook met een dinercheque van Diner Cadeau.

U kunt bij Rotisserie Zott altijd wel een gerecht vinden waar u zin in heeft. Doordat de kaart is gevuld met gerechten waar iedereen van kan genieten. Er is keus uit een groot aanbod van verschillende categorieën. Zo kunt u hier spartel verse vis bestellen maar ook, als u in een wilde bui bent, heerlijk wild. De chef-kok heeft natuurlijk de vegetariërs onder ons niet vergeten. Voor hen heeft hij speciale gerechten op de kaart gezet waar iedereen wel van kan genieten. Het is immers van groot belang, voor het restaurant, dat elke gast er met een gerust hart kan eten.

Als u tijdens het eten wilt genieten van een lekkere wijn heeft het restaurant goed nieuws voor u. Er is namelijk keus uit een grote collectie wijnen. Deze bestaat uit wel meer dan honderd verschillende bijzondere namen. Het kan overdonderend zijn om te moeten kiezen uit zo’n grote collectie. Maar wees niet gevreesd, het personeel staat altijd klaar om u bij te staan in het maken van de beste keus.

Het personeel hoopt u snel te kunnen ontvangen, iets wat ze vervolgens met open armen zullen doen. Ook als u wilt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Restaurant Zott
Dorpsstraat 49
3433 CL Nieuwegein
Telefoon: 
030-6066622
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein Restaurant Zott

Meer restaurants in de buurt

Minos Pallas

Nieuwegein
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Handelskade 83-85
3434 BE Nieuwegein
Telefoon: 
030-6081128
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein Minos Pallas

The Good Food Restaurant

Nieuwegein
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 35
3433 CL Nieuwegein
Telefoon: 
0308880958
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein The Good Food Restaurant

Zas en Fratsen Vianen

Vianen
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Voorstraat 8
4132 AR Vianen
Telefoon: 
0347779523
Nationale Diner Cadeaukaart Vianen Zas en Fratsen Vianen