Minos Pallas

Nieuwegein (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Grieks
Omschrijving: 

Bent u ook zo dol op de rijke Griekse keuken? Dan moet u bij restaurant Minos Pallas in Nieuwegein zijn. U kunt hier namelijk ook uw Dinercheque verzilveren! Als u het restaurant binnen stapt, lijkt het meteen alsof u op het zonnige Kreta bent. Alles doet u denken aan het paleis van heerser Minos: het labyrint, de vloermozaïeken en de prachtige Minoïsche muurschilderingen. Bovendien krijgt u bij aankomst meteen een glaasje ouzo in uw hand gedrukt! Restaurant Minos Pallas is zeven dagen per week geopend vanaf 16:00. Betalen kan er gewoon met uw Dinercheque.

Het vriendelijke bedieningsteam van Minos Pallas begeleidt u door de culinaire wereld van de Griekse keuken. Bestel eerst één of meerdere voorgerechtjes om uw diner goed te beginnen. Ze hebben onder andere gegrilde octopus, gehaktballetjes, mosselen, gebakken feta met olijven en nog veel meer. Daarna kunt u uw favoriete hoofdgerecht kiezen. Bent u een echte vleesliefhebber? Dan is de Dinercheque bij Minos Pallas goed besteed. Ze hebben diverse grillschotels- en spiesen met onder andere souflaki, giros, souzouki, kipfilet en varkenshaas. Of probeer eens iets nieuws zoals de ‘’Trakiothiko’’: een stoofschotel van kalfsvlees, aubergine, paprika, courgette, aardappel, knoflook en mosterd. Overigens kunnen visliefhebbers, vegetariërs en kinderen ook aanschuiven bij Minos Pallas.

Op het kindermenu staan lekkernijen zoals souflaki/giros met frietjes en inktvisringen met tzatziki en frietjes. Zo kunnen de allerkleinsten ook kennis maken met de overheerlijke Griekse keuken! Geniet in ruil voor uw Dinercheque van een gezellig diner met het hele gezin.

Contactgegevens:

Minos Pallas
Handelskade 83-85
3434 BE Nieuwegein
Telefoon: 
030-6081128
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein Minos Pallas

Meer restaurants in de buurt

The Good Food Restaurant

Nieuwegein
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 35
3433 CL Nieuwegein
Telefoon: 
0308880958
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein The Good Food Restaurant

Restaurant Zott

Nieuwegein
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 49
3433 CL Nieuwegein
Telefoon: 
030-6066622
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein Restaurant Zott
Adres: 
Markt 32
3431 LB Nieuwegein
Telefoon: 
0308201142
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein Bakker Bart Nieuwegein