Restaurant Villa Maria

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Kom eens op bezoek bij het beste Argentijnse restaurant van het Gooi. Het gaat hier natuurlijk over Villa Maria in Amsterdam. Hier worden namelijk de lekkerste steaks gebakken door de beste grill chef. De kunsten van de chef, Carlito, is bijna magie om te zien. En het toeval wil dat u deze magie niet allen kunt aanschouwen maar ook op uw bord kunt krijgen, ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen.

Neem snel plaats in dit sfeervolle restaurant, in het kloppend hart van Amsterdam, en laat u door de kunsten van de chef verbijsteren. De expertise waarmee de chef een stuk vlees grilt is van ongekende hoogte, misschien wel de beste in heel het Gooi. Mensen die zijn gaan eten bij Villa Maria begrijpen al na de eerste hap waarom het restaurant zo’n begrip is in Amsterdam. De vaste gasten komen met een regelmaat terug waar een sterrenrestaurant jaloers van wordt. De reden hiervoor is meervoud. De passie van de eigenaar werkt aanstekelijk, de gastvrijheid van het personeel is erbarmelijk en de over de capaciteiten van het keuken team valt niet te twisten. De ongedwongen en huiselijke sfeer, die wordt versterkt door de live muziek, zorgen ervoor dat de gasten zich direct na binnenkomst al op hun gemak voelen waardoor het eten des te beter smaakt.

Deze Horeca topper mis lopen zou een enorme misstap zijn. Vooral omdat u nu ook betalen kan met een dinercheque van Diner Cadeau. Wat een deal.

Contactgegevens:

Restaurant Villa Maria
Lange Leidsedwarsstraat 45
1017 NG Amsterdam
Telefoon: 
0206223759
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Villa Maria

Meer restaurants in de buurt

Topkapi

Amsterdam
Halal and Marokkaans
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 37
1017 NG Amsterdam
Telefoon: 
0207529554
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Topkapi

The Vegan Indian Food Bar

Amsterdam
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 108
1017NN Amsterdam
Telefoon: 
0204899003
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam  The Vegan Indian Food Bar

Bollywood Indian Restaurant

Amsterdam
A la carte, Afhalen, Indiaas and Pannenkoeken
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 108
1017 NN Amsterdam
Telefoon: 
0204899003
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Bollywood Indian Restaurant