Topkapi

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Halal and Marokkaans
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque is het nu mogelijk om te komen genieten bij Restaurant Topkapi. Combineer een dagje shoppen of cultuursnuiven in het prachtige stadscentrum van Amsterdam met een bezoekje aan ons restaurant. Kom dan bij ons tot rust met de lekkerste gerechten van de Arabische keuken in onze sfeervolle en unieke inrichting.

Onze koks gaan voor u aan de slag en zullen er alles aan doen om van uw bezoek bij ons een onvergetelijk bezoek te maken. Wij zullen u vanaf binnenkomst tot vertrek helemaal in de watten leggen. Neem bij ons plaats en kijk op onze prachtige en zorgvuldige menukaart. Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van verschillende heerlijke gerechten. Kies een van de gerechten en laat u verrassen! Zo serveren wij de lekkerste gerechten uit de Arabische keuken, denk daarbij aan Falafel, lamsvlees of diverse soepen. Ook kunt u ons personeel gerust om hulp vragen voor uw persoonlijke wensen. Kom langs met uw Dinercheque en laat u verrassen door onze heerlijke opties. In de warme zomermaanden kunt u natuurlijk ook plaatsnemen op ons terras en geniet dan van uw heerlijke maaltijd en drankje in de frisse buitenlucht. Ons oplettende en attente personeel doet er alles aan om uw avond bij Restaurant Topkapi tot een perfect avondje te maken.

Een restaurant met attente bediening, heerlijk eten, heerlijk drinken en ook nog eens gelegen op een mooie plek, waarom zou u niet komen? Na een dagje rondbanjeren in Amsterdam is Topkapi misschien wel de perfecte plek om tot rust te komen. Neem gerust uw Dinercheque mee.

Contactgegevens:

Topkapi
Lange Leidsedwarsstraat 37
1017 NG Amsterdam
Telefoon: 
0207529554
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Topkapi

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Villa Maria

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 45
1017 NG Amsterdam
Telefoon: 
0206223759
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Villa Maria

Royal Thai Restaurant

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 94
1017NM Amsterdam
Telefoon: 
0206267261
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Royal Thai Restaurant

The Vegan Indian Food Bar

Amsterdam
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 108
1017NN Amsterdam
Telefoon: 
0204899003
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam  The Vegan Indian Food Bar