Restaurant t Karrewiel

Hellevoetsluis (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Pannenkoeken
Omschrijving: 

In de tijd dat grootmoeder een jonge dame was, was alles een stuk eenvoudiger. Voedsel werd alleen gegeten voor de voedingswaarde en men was van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat hard aan de arbeid. Velen kijken met nostalgie terug naar deze tijd ondanks dat ze hem nooit hebben meegemaakt. Daar kan tegenwoordig verandering in gebracht worden. Kom eten bij ’t Karrewiel en laat u meenemen op deze reis door de tijd. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau mag u mee op reis.

’t Karrewiel zit in een gerestaureerde boerderij en heeft daarmee de charmes weten te bewaren die de oude boerderij had in zijn glorie dagen. Het voelt echt alsof u bent beland in de tijd van noeste arbeiders en lekker eten. Dat komt voornamelijk omdat het personeel van dit restaurant bestaat uit noeste arbeiders en het eten van de hoogste kwaliteit is. Ook het aanbod is divers. U kunt hier heerlijke pannenkoeken eten maar uw tafelgenoot kan met hetzelfde gemak een heerlijke portie ossenhaaspuntjes bestellen. Bij ’t Karrewiel wordt daar niet moeilijk over gedaan. U kunt ook kiezen voor de gezelligste manier om met een gezelschap te dineren, Steengrillen. Bij dit arrangement krijgt u een steengrill aan tafel en mag u de hele avond grillen tot u tonnetje rond bent. Het is niet alleen gezellig maar u krijgt ook nog eens nooit meer tè gaar of tè rauw eten. Wat een deal.

Kom dus snel naar Hellevoetsluis en reis mee naar een simpelere tijd. Het is zeker de moeite waard. Vooral als u een dinercheque van Diner Cadeau heeft.

Contactgegevens:

Restaurant t Karrewiel
Zuiddijk 2
3221LJ Hellevoetsluis
Telefoon: 
0181329000
Nationale Diner Cadeaukaart Hellevoetsluis Restaurant t Karrewiel

Meer restaurants in de buurt

Limani

Hellevoetsluis
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Burgemeester van der Jagtkade 2
3221CB Hellevoetsluis
Telefoon: 
181233555
Nationale Diner Cadeaukaart Hellevoetsluis Limani

Bistro in de File

Hellevoetsluis
A la carte, Afhalen, Frans and Internationaal
Adres: 
Kerkstraat 14
3221 AG Hellevoetsluis
Telefoon: 
0181-325220
Nationale Diner Cadeaukaart Hellevoetsluis Bistro in de File
Adres: 
Oostzanddijk 3-3a
3221 AL Hellevoetsluis
Telefoon: 
31‭181550808
Nationale Diner Cadeaukaart Hellevoetsluis Cafe de Buren (maximaal 1 fysieke diner cadeaukaart per tafel we accepteren geen E-vouchers.)