Limani

Hellevoetsluis (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Grieks
Omschrijving: 

Als u een grote fan bent van de traditionele Griekse keuken, moet u bij restaurant Limani in Hellevoetsluis zijn. Ook als u deze eetcultuur juist wat beter wil leren kennen, bent u van harte welkom bij dit toegankelijke restaurant. Hoe dan ook, neem gerust uw Dinercheque mee. Zowel kleine als grote gezelschappen kunnen bij Limani terecht. Er zijn maar liefst 140 zitplekken! U kunt er overigens wel van uit gaan dat de persoonlijke aandacht voor de gast altijd behouden blijft. Kom dus gauw langs voor een heerlijk diner met uw Dinercheque.

De chef-kok en de souschefs zijn opgeleid in Griekenland en kennen de fijne kneepjes van het vak dus als geen ander. Zij bieden u een breed scala aan overheerlijke traditionele Griekse gerechten. Deze zijn altijd helemaal vers en van hoge kwaliteit! Bestel met uw Dinercheque bijvoorbeeld één van de speciale menu’s, die u al vanaf twee personen kunt bestellen. Wat dacht u van het veelzijdige Menu Tappas? Deze bestaat uit een trio van tapenade, een tapasplateau, een variatie van diverse vlees, vis en vegetarische hoofdgerechtjes en een grand dessert met Grieks gebak, ijs, fruit en yoghurt met honing en walnoten. Dit menu kunt u al bestellen voor €32,50!

Uiteraard kunt u ook gewoon zelf iets uitkiezen van de uitgebreide menukaart van restaurant Limani. Ook vegetariërs kunnen er gewoon met hun Dinercheque terecht. Ze hebben bijvoorbeeld een heerlijke Mediterrane ratatouille in een pannetje geserveerd met aubergine, courgette, paprika, tomaat, uien en okrabonen. Reserveer nu en geniet van een heerlijk diner!

Contactgegevens:

Limani
Burgemeester van der Jagtkade 2
3221CB Hellevoetsluis
Telefoon: 
181233555
Nationale Diner Cadeaukaart Hellevoetsluis Limani

Meer restaurants in de buurt

Bistro in de File

Hellevoetsluis
A la carte, Afhalen, Frans and Internationaal
Adres: 
Kerkstraat 14
3221 AG Hellevoetsluis
Telefoon: 
0181-325220
Nationale Diner Cadeaukaart Hellevoetsluis Bistro in de File
Adres: 
Oostzanddijk 3-3a
3221 AL Hellevoetsluis
Telefoon: 
31‭181550808
Nationale Diner Cadeaukaart Hellevoetsluis Cafe de Buren (maximaal 1 fysieke diner cadeaukaart per tafel we accepteren geen E-vouchers.)

Restaurant t Karrewiel

Hellevoetsluis
A la carte, Afhalen and Pannenkoeken
Adres: 
Zuiddijk 2
3221LJ Hellevoetsluis
Telefoon: 
0181329000
Nationale Diner Cadeaukaart Hellevoetsluis Restaurant t Karrewiel