Restaurant 't Haasje

Hazerswoude-Rijndijk (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in de mooie, landelijke omgeving van Hazerswoude? Neem dan eens een kijkje op de website van restaurant ’t Haasje. Bij ’t Haasje kunt u na een lange dag wandelen of fietsen in de prachtige natuur neerstrijken voor een goed glas wijn en een heerlijke bourgondische maaltijd. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand met kleurige glas in lood ramen. De mooie houten vloeren en knusse inrichting maken het tot een plek waar u zich direct thuis zult voelen. Door de grote ramen is de ruimte bovendien lekker licht.

In tegenstelling van wat u zou verwachten bij een restaurant met de naam ’t Haasje, staat er niet altijd haas op de kaart. Chef-kok Gabri bereidt de meest uiteenlopende gerechten, en dat altijd met de beste verse producten van het seizoen en meestal ui de streek. De kaart wisselt dan ook met de seizoenen mee. Op dit moment kunt u genieten van van onder andere een gevulde Waarde kip met paddenstoelensaus en aardappel hazelnoten mousseline. Ook een zeeduivel in spekjasje met uiencompote staat op het menu. Voor de vegetariërs is er bij restaurant ’t Haasje ook meer dan genoeg keus. Flensjestaart gevuld met spinazie, mozzarella, champignons en olijven met tomatensaus bijvoorbeeld, of een tortellini van geitenkaas en walnoten met honing tijmsaus.

Wat uw smaak ook is, bij restaurant ’t Haasje is het goed toeven. Kom met uw vrienden of familie genieten van alle heerlijkheden en betaal gewoon met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant 't Haasje
Rijndijk 177
2394 CB Hazerswoude-Rijndijk
Telefoon: 
071-3414730
Nationale Diner Cadeaukaart Hazerswoude-Rijndijk Restaurant 't Haasje

Meer restaurants in de buurt

Akropolis Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn
Afhalen and Grieks
Adres: 
Prins Hendrikstraat 159
2405AJ Alphen aan den Rijn
Telefoon: 
0172-472671
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den Rijn Akropolis Alphen aan den Rijn

Lunchroom Jaffna

Alphen aan den rijn
A la carte and Afhalen
Adres: 
Baronie 28
2404XG Alphen aan den rijn
Telefoon: 
0651492579
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den rijn Lunchroom Jaffna
Adres: 
Hooftstraat 151
2406 GG Alphen aan den Rijn
Telefoon: 
0653734517
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den Rijn Bon Bini restaurant (je kunt per reservering/tafel maar 1 Diner Cadeaukaart inleveren.)