Akropolis Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn (ZH)
Soort keuken: 
Afhalen and Grieks
Omschrijving: 

Restaurant Akropolis is dé plek in het centrum van Alphen aan den Rijn als het gaat om de traditionele Griekse keuken. Gelukkig kunt u er ook terecht met uw Dinercheque! Het team van Akropolis streeft er naar dat iedereen zich thuis kan voelen in het restaurant. Daarom wordt iedere gast warm begroet, is het restaurant gezellig ingericht en hebben ze een toegankelijke menukaart samengesteld. Zowel de liefhebber van de Griekse keuken als de nieuweling kan bij Akropolis genieten van een voortreffelijk diner. Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee!

Wanneer u voor het eerst naar restaurant Akropolis gaat, merkt u meteen de warme sfeer en typische Griekse gastvrijheid. Het is ook niet gek dat de meeste mensen snel weer terug komen! De veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils: vleeseters, visfanaten en vegetariërs kunnen allemaal bij Akropolis terecht met hun Dinercheque. Ze serveren klassieke Griekse grillspecialiteiten zoals Giros, Souvlaki, Paidakia en Bifteki. Heeft u liever een gemende schotel? Bestel dan de mixed grill met varkenshaas, souvlaki, kipfilet, suzuki en giros. Onder de vegetarische gerechten vindt u bijvoorbeeld ‘’Stamna’’: champignons in roomsaus, tzatziki, auberginecrème, aardappels uit de oven en spanakopita.

Akropolis bezit over maar liefst 120 zitplaatsen. Dit maakt het ook een hele geschikt plek voor een verjaardag, familiereünie of ander groepsetentje. Het is aan te raden om dan het driegangenmenu van €27,50 per persoon te bestellen. Deze bestaat uit diverse koude en warme voorgerechtjes, een combinatieschotel en een grand dessert. Geniet van een uitgebreid Grieks diner in ruil voor uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Akropolis Alphen aan den Rijn
Prins Hendrikstraat 159
2405AJ Alphen aan den Rijn
Telefoon: 
0172-472671
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den Rijn Akropolis Alphen aan den Rijn

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Rijnkade 5
2406 CA Alphen aan den Rijn
Telefoon: 
0172-476566
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den Rijn Tapas Proto (Gelieve reserveren, alleen doordeweeks)

Woodstone Hoofddorp

Hoofddorp
A la carte and Afhalen
Adres: 
Raadhuisplein 10
2132 TZ Hoofddorp
Telefoon: 
0172551299
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp Woodstone Hoofddorp

Alfreds

Alphen aan den Rijn
A la carte
Adres: 
Cornelis Geellaan 43
2406 JE Alphen aan den Rijn
Telefoon: 
0172425757
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den Rijn Alfreds