Restaurant Sirtaki

Zeist (UT)
Soort keuken: 
Grieks
Omschrijving: 

Als u eens in Zeist bent met uw Dinercheque op zak dan moet u zeker eens langsgaan bij Grieks specialiteiten restaurant Sirtaki! Hier kunt zes dagen per week genieten van de lekkerste authentieke Griekse specialiteiten. Bij binnenkomst wordt u door de eigenaren verwelkomd met een glaasje ouzo en daarna kunt u heerlijk genieten van de uitgebreide kaart met genoeg keuze voor jong en oud.

Sirtaki is al sinds de opening in 1985 een begrip in Zeist en omstreken. Door de Griekse specialiteiten die hier dagelijks vers in de keuken worden bereid, het Griekse interieur en de Griekse eigenaren waant u zich hier even in het land van zeeën en bergen. En daar kunt u allemaal van genieten met uw Dinercheque!

Onze menukaart bestaat uit vele kleine gerechten, ook wel te vergelijken met tapas. U kunt dus ook een avond lang tafelen met een heel gevarieerd palet aan smaken, geuren en kleuren. Zo bieden wij onder andere heerlijke visspecialiteiten, vleesgerechten, gerechten van de grill, gerechten uit de oven en vegetarische lekkernijen. Onze menukaart is ook te vinden op onze site zodat u al eens een kijkje kunt nemen. Daarnaast hebben wij een saladebar waarvan u gebruik kunt maken bij het hoofdgerecht. Uiteraard kunnen wij ook in overleg met u een speciaal menu samenstellen voor uw tafelgezelschap. Ons keukenteam houdt er ook graag rekening mee als u een speciaal dieet of allergie heeft. Geef dit door bij uw reservering! Afrekenen? Dat kan met uw Dinercheque!

Bij Sirtaki kunt u genieten met gezelschappen met de meest uiteenlopende smaken! Loop eens bij ons binnen of reserveren vooraf, wij doen de rest! Zeker ook als u bij ons langskomt met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Restaurant Sirtaki
Voorheuvel 19
3701 JA Zeist
Telefoon: 
030-6924282
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Restaurant Sirtaki

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Voorheuvel 73
3701JD Zeist
Telefoon: 
0306919981
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Trattoria La Collina
Adres: 
1e Hogeweg 22 S
3702 HL Zeist
Telefoon: 
030-6922111
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Brasserie Twist of Flavours
Adres: 
Maurikstraat 20
3701HC Zeist
Telefoon: 
0308792002
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Proeverij De Azijnmakerij