Brasserie Twist of Flavours

Zeist (UT)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Brasserie TOF vindt u langs de Hogeweg Passage in het mooie Zeist. TOF is kort voor Twist of Flavours. Dit betekent dat als u met uw Dinercheque bij ons langskomt, wij u een brede mix van smaken aanbieden. De eigenaren van dit moderne en sfeervolle restaurant zijn Léon van de Heuvel en Bas Zeilmaker. Na jarenlange ervaring in de horeca  hebben zij TOF opgericht. Zij zijn nog iedere dag trots op hun zaak en doen er alles aan om de wensen van hun klanten te vervullen.

Het liefste bieden wij u bij TOF een heerlijk verrassingsmenu aan. U kiest dan het aantal gangen dat u wil en onze chefs gaan daarmee aan de slag. Zij bereiden voor u de meest uiteenlopende gerechten, met één garantie: het zal u voortreffelijk smaken! Bij elk menu is het mogelijk een bijpassend wijnarrangement te bestellen. Bij de à la carte gerechten geven wij ook een wijnsuggestie. Als u iets anders wilt, kijken wij met liefde samen met u naar een wij die past bij uw persoonlijke smaak. Voor de kinderen heeft TOF een leuke speelruimte en speciale kindergerechten. TOF is een restaurant voor iedereen die van eten houdt.

Alle gerechten zijn uitsluitend bereid van biologische en fair-trade producten. TOF onderneemt verantwoord en wij maken een combinatie van streek- en seizoensproducten. Zo willen wij een eerlijke prijs bieden voor zowel klant als leverancier.

 

Als u u dus culinair wilt laten verrassen met uw Dinercheque, dan bent u van harte welkom bij Brasserie TOF. Wij hopen u snel ons prachtige restaurant te zien!

Contactgegevens:

Brasserie Twist of Flavours
1e Hogeweg 22 S
3702 HL Zeist
Telefoon: 
030-6922111
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Brasserie Twist of Flavours

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Slotlaan 251
3701GG Zeist
Telefoon: 
030-6917088
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Tapa Tapa
Adres: 
Voorheuvel 19
3701 JA Zeist
Telefoon: 
030-6924282
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Restaurant Sirtaki
Adres: 
Maurikstraat 20
3701HC Zeist
Telefoon: 
0308792002
Nationale Diner Cadeaukaart Zeist Proeverij De Azijnmakerij