Restaurant s Lands Huys

Bourtange (GR)
Soort keuken: 
A la carte and Vlees
Omschrijving: 

Restaurant ’s Land Huys is te vinden in de vestiging Bourtange, aan de Duitse grens. Dit is een uniek historische verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. Ga terug in de tijd en maak kennis met de vestiging die nooit werd ingenomen. Uw dagje uit is pas compleet na een bezoek aan Restaurant ’s Land Huys. U bent van harte welkom om hier uw Dinercheque te besteden aan een lunch of diner.

De gerechten van Restaurant ’s Land Huys nemen u ook mee terug naar 1742, maar er is ook ruimte voor wat modernere gerechten. Neem plaats op het schitterende terras en geniet van een heerlijke maaltijd! Betalen doet u gemakkelijk met uw Dinercheque. Op de uitgebreide lunchkaart vindt u diverse soepen, broodjes, uitsmijters en warme gerechten. Zo kunt u onder andere een gehaktbal, schnitzel, kipsaté en gevulde courgette bestellen. Ze hebben ook verrukkelijke oud-Hollandse pannenkoeken. Op de dinerkaart staan diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van gebakken zeebaarsfilet met venkel, mosselen en witte wijnsaus? Of heeft u meer zin in varkenshaas gevuld met tomaat, pruim en monchou omwikkeld met spek? Iedereen kan een smakelijke avond beleven bij Restaurant ’s Lands Huys. Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen.

Als u van zoete desserts houdt, bent u bij Restaurant ’s Lands Huys aan het goede adres. Zo hebben ze onder andere dame blanche, vruchtensorbet en een brownie met chocolade-ijs en witte chocoladeparfait op de kaart staan. Geniet van een perfect diner met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant s Lands Huys
Marktplein 2
9545 PH Bourtange
Telefoon: 
0031599354514
Nationale Diner Cadeaukaart Bourtange Restaurant s Lands Huys

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Hoofdweg 35
9698 AA Wedde
Telefoon: 
0597-522295
Nationale Diner Cadeaukaart Wedde Eetcafe de Leeuw
Adres: 
Zevenmeersveenweg 1
9551VT Sellingen
Telefoon: 
0599322006
Nationale Diner Cadeaukaart Sellingen Restaurant De Ruiten Aa

Bruut Sellingen

Sellingen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Westerkamp 33
9551 BD Sellingen
Telefoon: 
0599322509
Nationale Diner Cadeaukaart Sellingen Bruut Sellingen