Eetcafe de Leeuw

Wedde (GR)
Soort keuken: 
Eetcafé
Omschrijving: 

In de gemeente Westerwolde in Oost-Groningen ligt het pittoreske dorpje Wedde, dat in de wijde omtrek bekend is van De Lichtweek. De lichtweek is een dorpsfeest dat een week lang duurt en plaatsvindt in de eerste week van september. In het dorp, waar maar 1100 mensen wonen, ligt eetcafé De Leeuw, het leukste café in de omgeving waar u nu ook met uw dinercheque kunt betalen. Het bijzondere aan eetcafé De Leeuw is dat het een plek is waar lokale bevolking en bezoekers van de plaats samenkomen en in harmonie en rust kunnen genieten van een goede kop koffie, lekker maaltijd of een ijsje. In de zomer zit u goed op het terras, terwijl u in de winter heerlijk warm binnen kunt zitten met een warme chocolademelk of borrel.

De gerechten bij eetcafé De Leeuw zijn eenvoudig maar kwalitatief hoogstaand, lekker en bovenal zeer betaalbaar. Voor € 9,00 heeft u al een lekker saté van de haas of een pannetjes met in lookolie gebakken scampi’s. Daarnaast kunt u bij De Leeuw met uw dinercheque ook de lekkerste snacks bestellen en afhalen. Van broodje gezond tot shoarmarol, van patat tot bitterballen. In de avond en soms gedurende de late uurtjes verandert eetcafé de Leeuw in een gezellig dorpscafé waar inwoners en bezoekers van de omliggende dorpen elkaar ontmoeten.

Kom langs en ervaar de gezelligheid in dit hechte, kleine plaatsje in Groningen zelf. Uw dinercheque is uiteraard ook welkom dus neem deze vooral mee wanneer u een bezoek brengt aan eetcafé De Leeuw!

Contactgegevens:

Eetcafe de Leeuw
Hoofdweg 35
9698 AA Wedde
Telefoon: 
0597-522295
Nationale Diner Cadeaukaart Wedde Eetcafe de Leeuw

Meer restaurants in de buurt

Pekelahof

Oude Pekela
A la carte
Adres: 
Raadhuislaan 109
9665 JC Oude Pekela
Telefoon: 
0597618444
Nationale Diner Cadeaukaart Oude Pekela Pekelahof

Restaurant Victoria

Winschoten
A la carte, Buffet, High tea and Lunch
Adres: 
Marktplein 6
9671AZ Winschoten
Telefoon: 
0597418472
Nationale Diner Cadeaukaart Winschoten Restaurant Victoria
Adres: 
Winkelcentrum "De Helling" Helling 51
9665JW Oude Pekela
Telefoon: 
0597675566
Nationale Diner Cadeaukaart Oude Pekela Bakkerij Riedstra Oude Pekela