Restaurant Riche Boxmeer

Boxmeer (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Frans
Omschrijving: 

Aan de steenstraat in Boxmeer bevindt zich al sinds 1928 het toonaangevende horecabedrijf Riche, waar u tegenwoordig van harte welkom bent met uw dinercheque. Het restaurant heeft een zeer rijke geschiedenis. Sinds 2005 is het restaurant onder de leiding van de huidige eigenaar Sven Janssen die iedere avond weer voor elkaar weet te krijgen dat eenieder tevreden het restaurant weer verlaat. In 2011 is het gehele restaurant verbouwd, waardoor u nu niet alleen in het gezellige restaurant plaats kunt nemen voor een uitgebreid diner, maar ook kunt genieten van een hapje en een drankje in de lichte serre aan de voorkant van het pand.

Bij Riche kunt u met uw dinercheque voor zowel de lunch als het diner terecht. De kaart wordt regelmatig vernieuwd waardoor u iedere keer weer wordt verrast. Er is voor eenieder wat wils. U kunt een eenvoudig hoofdgerecht uitkiezen van de kaart, of u kunt u juist laten verrassen door het keukenteam met een uitgebreid vier gangen verassingsmenu. Alle gerechten zijn bereid met zo veel mogelijk biologische en ecologische producten, die passen bij het seizoen. Daar zorgt chef-kok Martijn Verkuijlen hoogst persoonlijk voor! Ook de bediening stelt alles in het werk om u de perfecte avond uit te bezorgen. Het personeel geeft u dan ook graag advies over de lekkerste bijpassende wijnen om uw diner helemaal compleet te maken

Kom vooral zelf beleven hoe gastvrij u bij restaurant Riche in Boxmeer wordt ontvangen en vergeet daarbij vooral uw dinercheque niet mee te nemen!

 

Contactgegevens:

Restaurant Riche Boxmeer
Steenstraat 51
5831JB Boxmeer
Telefoon: 
0485578222
Nationale Diner Cadeaukaart Boxmeer Restaurant Riche Boxmeer

Meer restaurants in de buurt

Harrie en Toon

Ledeacker/St.Anthonis
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 2
5846AA Ledeacker/St.Anthonis
Telefoon: 
0485-380024
Nationale Diner Cadeaukaart Ledeacker/St.Anthonis Harrie en Toon
Adres: 
Hoogkoorpassage 14
5831DN Boxmeer
Telefoon: 
0485324011
Nationale Diner Cadeaukaart Boxmeer Eethuis BijBen
Adres: 
Steenstraat 61
5831 JC Boxmeer
Telefoon: 
0485574400
Nationale Diner Cadeaukaart Boxmeer Ristorante Rembrandt IJssalon