Restaurant The Living Room

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bij restaurant The Living Room kunt u nu terecht met uw dinercheque! Het restaurant is gevestigd aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. U kunt hier dagelijks heerlijk ontbijten, lunchen en dineren.  Tijdens de lunch of het diner kijkt u uit over het prachtige Haagse Bos. Als u in het restaurant komt zult u merken dat de prachtige kleurencombinatie een warme sfeer uitstraalt, maar ook dat u zich in een aangename en ongedwongen sfeer begeeft. Ideaal om eens heerlijk te eten met uw dinercheque. In The Living Room werkt een uitstekend en enthousiast team. Zij staan elk moment voor al uw vragen en wensen klaar, zodat u een onbezorgd bezoek heeft!

In de keuken maakt chef-kok Jos van de Berg met veel liefde en passie verschillende soorten gerechten klaar. Deze gerechten zijn seizoensgebonden en worden bereid met verse, lokale en huisgemaakte producten. De chef-kok weet de gerechten zo te bereiden dat u alleen maar weg kunt dromen bij het nuttigen van het gerecht. Voor de lunch is er een ruim keuzemenu samengesteld. Zo is er bijvoorbeeld brood met verschillende smeersels of salade pompoen, paddenstoelen, linzen broodcroutons. Voor het diner is er een ruime keuze aan verrukkelijke voor-, hoofd- en nagerechten. Er is onder andere gevogelte bouillon met geplukte maïskip en paddenstoelen, gepocheerde schelvis met hutspot en ‘’broodravioli’’ gevuld met gekonfijte uitjes, en een heerlijke chocolade taart met zoute karamel en vanille ijs. Heerlijke keuzes voor uw dinercheque en voor iedereen is er genoeg!

Het restaurant is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur. The Living Room staat dus dagelijks klaar om u een onvergetelijk bezoek te geven. Ga dus snel eens langs en vergeet zeker uw dinercheque niet!

Contactgegevens:

Restaurant The Living Room
Bezuidenhoutseweg 53
2594 AC Den Haag
Telefoon: 
0703814901
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant The Living Room

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Bezuidenhoutseweg 53
2594AC Den Haag
Telefoon: 
0703814901
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Hotel Babylon Den Haag

La Viña

Den Haag
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Theresiastraat 39
2593 AA Den Haag
Telefoon: 
0703855883
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag La Viña
Adres: 
Turfmarkt 220
2511 DH Den Haag
Telefoon: 
0702040451
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Bakker Bart Den Haag Turfmarkt