Hotel Babylon Den Haag

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Heeft u er wel eens over nagedacht om met uw dinercheque te gaan lunchen of dineren in een hotel? Hotels hebben vaak zeer goede restaurants, en vaak bent u ook van harte welkom als u niet in het hotel overnacht. Zo ook in het restaurant van Hotel Babylon Den Haag, dat The Livingroom wordt genoemd. U bent hier met uw dinercheque welkom voor zakenlunches, een uitgebreid familiediner, een bijeenkomst met vrienden en meer. U zult gastvrij worden onthaald met uw dinercheque in de kleurrijke ruimte van het restaurant vanuit waar u een prachtig uitzicht heeft over het Haagse bos. Het restaurant is namelijk gevestigd aan de Bezuidenhoutseweg, waardoor een bezoek aan het restaurant zeer goed te combineren is met zowel een dagje uit in het bruisende Den Haag als met een wandeling in het Haagse bos.

In de keuken wordt door de chef gewerkt met de meest verse ingrediënten. Daarmee tovert hij iedere avond weer verassende gerechten op tafel. Kies de gerechten van het a la carte menu die u het meest aanspreken of laat u verassen door een menu van de chef. Vraag de bediening om advies, zij kunnen u veel vertellen over de verschillende gerechten en eventueel over bijpassende wijnen.

Voor zowel liefhebberst van vis, vlees, als vegetarische gerechten is er bij The Livingroom iets lekkers te verkrijgen, wat dit een perfecte locatie maakt om met een groter gezelschap te gaan eten. Laat u even heerlijk in de watten leggen en kom helemaal tot rust bij het bezoek met uw dinercheque aan deze kleurrijke oase in het Hotel Babylon den Haag.

Contactgegevens:

Hotel Babylon Den Haag
Bezuidenhoutseweg 53
2594AC Den Haag
Telefoon: 
0703814901
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Hotel Babylon Den Haag

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Bezuidenhoutseweg 53
2594 AC Den Haag
Telefoon: 
0703814901
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant The Living Room

La Viña

Den Haag
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Theresiastraat 39
2593 AA Den Haag
Telefoon: 
0703855883
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag La Viña
Adres: 
Turfmarkt 220
2511 DH Den Haag
Telefoon: 
0702040451
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Bakker Bart Den Haag Turfmarkt