Restaurant Kitch&

Leiden (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Met uw dinercheque kunt u in het centrum van Leiden op sfeervolle en prikkelende wijze dineren bij Kitch&. Kitch& ligt in een feeëriek stukje Leiden, waar de sfeer al begint voordat u bij ons binnenstapt. In ons modern vormgegeven restaurant, inclusief schitterende restaurantbar, kunt u zich een avond culinair in de watten laten leggen door onze chef-kok. Kitch& is dan ook een vernieuwend restaurant met een overheerlijke keuken. Een garantie voor een culinair prikkelende avond die u zich nog lang zult heugen. Uw dinercheque biedt u dan ook een uitgelezen kans om dit geheel een keer te komen ervaren. Geniet bij Kitch& op verschillende plekken en manieren van ons heerlijke eten en maak kennis met alles wat Kitch& te bieden heeft. Wij doen goed ons best om onze keuken spannend en innovatief te houden. Zo maken wij vaak aanpassingen aan onze menukaart en hebben wij geregeld dinerthema-avonden. Woensdag is bijvoorbeeld visdag, wat vooral de visliefhebbers aan zal spreken.

Onze menukaart bevat onder andere ‘Foodshots’, ‘Bites’ en ‘Big Bites’. Zo hebben wij ons à la carte menu opgedeeld in kleine en grotere gerechtjes, zoals de naam al deed vermoeden. Ook bijzonder is de ‘Parade van de Chef’, waarbij onze chef-kok zijn creatieve ei goed kwijt kan. Laat u bij uw bezoek met uw dinercheque culinair flink verrassen gedurende vijf gangen en geniet van een spannende culinaire avond met uw Dinercheque.

Neem uw dinercheque mee naar Leiden en kom een avondje gezellig langs bij Kitch&. Wij kijken ernaar uit om u culinair te verrassen!

Contactgegevens:

Restaurant Kitch&
Rembrandtstraat 2
2311NW Leiden
Telefoon: 
0715137767
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Restaurant Kitch&

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Noordeinde 15
2311 CA Leiden
Telefoon: 
071-5128025
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Everest Tandoori Restaurant

Kippevel

Leiden
Kiprestaurant
Adres: 
Kort Rapenburg 17
2311 GC Leiden
Telefoon: 
071-5148818
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Kippevel

Vet Gezond

Leiden
Lunch
Adres: 
Omegaplantsoen 4
2321KT Leiden
Telefoon: 
0715428959
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Vet Gezond