Everest Tandoori Restaurant

Leiden (ZH)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Laat je meeslepen tot grote hoogtes bij Everest in Leiden. Leiden een prachtige, multiculturele en internationale stad waar Everest Tandoori perfect in past. Everest Tandoori maakt zichzelf bijzonder door verschillende redenen. Bij ons proeft u de meest uitlopende smaken van India, Nepal en Bhutan. Bij Everest serveren ze hun gerechten met pure, verse, gezonde en kwalitatief hoogstaande producten. Kom langs met uw dinercheque en laat u verrassen door de uiteenlopende smaken van India, Nepal en Bhutan.

Onze doorgewinterde chef-koks hebben hun ervaring als kok opgedaan in het gebied zelf en kunnen dus deze smaken van het Himalaya gebied naar u toe halen. Bij Everest bieden wij u een ruime keuze aan uit heerlijke authentieke gerechten met een unieke smaak en verse en gezonde ingrediënten. Ook voor de vegetariër is er meer dan genoeg keus om te genieten van een gerecht zonder vlees. Door het gebruik van authentieke en verse kruiden krijgt elk gerecht zijn eigen unieke smaak.

Kom bij ons langs met uw dinercheque en laat u meenemen op reis naar de Himalaya. Wij zullen u kennis laten maken met de meest uiteenlopende smaken die dit gebied te bieden heeft. Met onze smaak zult u zeker verrast worden!

Everest laat zich kenmerken door een aantal dingen, zo zijn ze een begrip in Leiden door de specifieke smaken die ze serveren, de uitstekende bediening, gastvrijheid, feeststemming en de romantische sfeer.

Bent u al nieuwsgierig om te proeven van de meest authentieke smaken die je kan vinden in Nederland? Kom dan snel langs met uw dinercheque. 

Contactgegevens:

Everest Tandoori Restaurant
Noordeinde 15
2311 CA Leiden
Telefoon: 
071-5128025
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Everest Tandoori Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Rembrandt Roast

Leiden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Rembrandtstraat 2
2311NW Leiden
Telefoon: 
0715137767
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Rembrandt Roast

Vet Gezond

Leiden
Lunch
Adres: 
Omegaplantsoen 4
2321KT Leiden
Telefoon: 
0715428959
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Vet Gezond
Adres: 
Breestraat 18
2311 CR Leiden
Telefoon: 
0717504570
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Just Meet (geen e-voucher, alleen Fysieke Cadeaukaarten)