Restaurant King of India

Arnhem (GE)
Soort keuken: 
Afhalen, All you can eat and Indiaas
Omschrijving: 

Bent u benieuwd naar alle lekkernijen die de Indiase keuken u te bieden heeft? Of bent u al een fan van goed Indiaas eten? Kom dan met uw dinercheque eten bij Restaurant King of India in Arnhem. In dit Restaurant weten ze wat echt goed Indiaas eten is, en weten ze dat te combineren met een ontspannen sfeer door de eenvoudige doch gezellige inrichting van het restaurant. Het is een plek waar iedereen uit Arnhem toch minstens een keer gegeten moet hebben, en ook wanneer u voor een dagje of weekend Arnhem bezoekt is Restaurant King of India een echte aanrader voor de besteding van uw dinercheque.

Restaurant King of India is een all you can eat restaurant, wat betekent dat u kunt blijven proeven van de lekkerste Indiase curry’s met kip, vlees, vis, of vegetarische ingredienten. U begint met een voorgerecht, bijvoorbeeld de knoflok champignons of een Boti Kebab. Vervolgens kunt u biryani, tandoori , curry’s en vele bijgerechten uitproberen. Er zijn hele pittige gerechten voor de liefhebbers, zoals de Vindaloo curry of de Boti Kebab, maar ook hele zachte milde gerechten voor degenen die meer van zoetige maaltijden houden. Over zoetig gesproken, ook  voor een nagerecht kunt u bij King of India terecht. Probeer bijvoorbeeld Kulfi, vers gemaakt Indiaas roomijs met amandelen, kardamon en pistachenootjes.

Op maandag tot en met woensdag kost het all you can eat diner maar €18,50! Ook aan de kinderen is gedacht, want voor hen zijn speciale kindermenu’s samengesteld. Laat u verrassen door ons concept en maak met uw dinercheque een reis door de Indiase keuken!

Contactgegevens:

Restaurant King of India
Kortestraat 8
6811EN Arnhem
Telefoon: 
0264433639
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Restaurant King of India

Meer restaurants in de buurt

Stone Grill House

Arnhem
Internationaal
Adres: 
Nieuwe Plein 26
6811 KR Arnhem
Telefoon: 
0263515247
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Stone Grill House

Kohinoor of India - Arnhem

Arnhem
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Oude Oeverstraat 7
6811 JX Arnhem
Telefoon: 
0263514513
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Kohinoor of India - Arnhem

Dino's Restaurant

Arnhem
A la carte, Afhalen, All you can eat and Internationaal
Adres: 
Korenmarkt 1
6811GV Arnhem
Telefoon: 
0263701070
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Dino's Restaurant