Eetcafe Twins

Arnhem (GE)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Bij Twins kunt u uw Dinercheque uitstekend besteden! U vindt het gezellige Eetcafé & Restaurant aan het Nieuwe Plein 26 in Arnhem. Door de ligging midden in het centrum is het de ideale uitvalsbasis voor een leuk dagje uit. Bij Twist kunt u gezellig tafelen en lekker eten in gemoedelijke sfeer. Afrekenen gaat gemakkelijk met uw Dinercheque!

De keuken van Twins is internationaal gericht en onze kaart is dan ook zeer gevarieerd. Onze deskundige chef-kok maakt graag gebruik van vele heerlijke kruiden en dagverse producten van de beste kwaliteit. U kunt kiezen voor onze uitgebreide drie of gangen menu dat u zelf kunt samenstellen voor een vast bedrag. Uiteraard kunt u de gerechten ook los bestellen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide tapaskaart met heerlijke vis-, vlees- en vegetarische hapjes. Ook hier kunt u met uw Dinercheque van genieten.

Twins is zeven dagen per week vanaf 17.00 uur geopend. Bij elke dag hebben wij wel een speciale actie. Op zondag mogen kinderen tot en met 12 jaar bijvoorbeeld gratis mee-eten (1 kind per ouder). Op maandag en dinsdag kunt u bij ons genieten van onbeperkt tapas voor slechts €17,00 per persoon. Op woensdag hebben wij onze ladies night en krijgen alle dames een gratis cocktail.

Twins laat u graag op ongedwongen wijze kennis maken met al het heerlijks uit de wereldkeuken. U bent hier altijd welkom voor een hapje en drankje en zeker ook met uw Dinercheque. Stap snel eens  bij ons binnen en dan zorgen wij voor een avond om niet snel te vergeten!

Contactgegevens:

Eetcafe Twins
Nieuwe Plein 26
6811 KR Arnhem
Telefoon: 
026-3515247
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Eetcafe Twins

Meer restaurants in de buurt

Restaurant De Kip

Arnhem
A la carte and Afhalen
Adres: 
Korenmarkt 5
6811 GV Arnhem
Telefoon: 
0268700135
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Restaurant De Kip

Bistro Robin Hood

Arnhem
A la carte and Afhalen
Adres: 
Willemsplein 30
6811 KC Arnhem
Telefoon: 
026-4456025
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Bistro Robin Hood

Dino's Restaurant

Arnhem
A la carte, Afhalen, All you can eat and Internationaal
Adres: 
Korenmarkt 1
6811GV Arnhem
Telefoon: 
0263701070
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Dino's Restaurant