Restaurant Kasteel Elsloo

Elsloo (LI)
Soort keuken: 
A la carte, Bib Gourmand and Kasteel
Omschrijving: 

Kasteel Elsloo is een unieke locatie om te bezoeken met uw Dinercheque. Dit historische gebouw maakte vroeger deel uit van een zeer groot vroegmiddeleeuws complex van militaire gebouwen, waarna het werd overgenomen door Vlaamse adel. Tegenwoordig dient het kasteel als sfeervol hotel en restaurant. Bij Kasteel Elsloo krijgt iedereen een koninklijke behandeling. Ook de gasten met een Dinercheque! U bent er zeven dagen per week welkom voor een culinaire lunch of diner.

De keuken van Kasteel Elsloo richt zich voornamelijk op de veelzijdige Frans-Mediterrane keuken. De chefs gebruiken alleen het lekkerste, het beste en het gezondste wat de jaargetijden te bieden hebben. Ook werken ze graag met duurzame producten en regionale leveranciers. Zo serveren ze bijvoorbeeld het Limburgs Heuvelland lam en de Bommeriger boerenhoevekip. Lekker, biologisch en van eigen bodem! Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque een driegangenmenu of een proeverij. Laat u verassen door een mix van klassieke en moderne invloeden én een staaltje creativiteit en kennis van de koks. Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen. Wat dacht u van gegratineerde rogvleugel, Gaasterlands kruidenvarken of een duo van kalfsvlees? Eet smakelijk!

Bij Kasteel Elsloo kunt u feestelijk dineren voor een goede prijs. Uiteraard kunt u ook met uw Dinercheque betalen. Laat u verassen door de sommelier met één van de dertig bijzondere wijnen die u per glas kunt bestellen. De eigenaren hebben een grote passie voor wijn en gaan regelmatig zelf langs allerlei Franse châteaux om nieuwe smaken te ontdekken. Van kasteel tot kasteel!

Contactgegevens:

Restaurant Kasteel Elsloo
Maasberg 1
6181 GV Elsloo
Telefoon: 
046-4377666
Nationale Diner Cadeaukaart Elsloo Restaurant Kasteel Elsloo

Meer restaurants in de buurt

Hotel Kasteel Elsloo

Elsloo
A la carte and Kasteel
Adres: 
Maasberg 1
6181 GV Elsloo
Telefoon: 
046-4377666
Nationale Diner Cadeaukaart Elsloo Hotel Kasteel Elsloo
Adres: 
Dorpstraat 6
6181GX Elsloo
Telefoon: 
0464377442
Nationale Diner Cadeaukaart Elsloo Eetcafe Auwt Aelse
Adres: 
Kaakstraat 55
6181 HN Elsloo
Telefoon: 
0468886572
Nationale Diner Cadeaukaart Elsloo Het Slimme Schaap