Eetcafe Auwt Aelse

Elsloo (LI)
Soort keuken: 
Eetcafé
Omschrijving: 

Aan de Dorpstraat in Elsloo staat eetcafé Auwt Aelse. U kunt hier nu terecht met uw dinercheque! Het restaurant is gezellig en aangenaam, waardoor u in een rustige maar sfeervolle omgeving kunt genieten van uw maaltijd. Auwt Aelse ontvangt iedereen met open armen. Kom dus gezellig met uw vrienden of familie, maar u kunt ook langskomen voor een zakenlunch of diner. Dat is niet het enige, want ook voor een feestje kun u zeker terecht bij Auwt Aelse! Het vriendelijke personeel zal ervoor zorgen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

In de keuken van Auwt Aelse werken Leena en Harrie. Harrie zorgt voor een Limburgs tintje met zijn verrukkelijke ‘’zoervleisj’’. Leena zorgt meer voor het Scandinavische tintje. Zij is namelijk afkomstig uit Finland en heeft ervaring opgedaan in Zweden en Griekenland. Op de menukaart staan kleine gerechten en salades, hoofdgerechten en desserts. Een aantal gerechten uit deze categorieën zijn: Salade kipfilet met fruit en balsamico dressing, een Scandinavisch haring Proeverijtje, Schwarzwälder hamrolletjes gevuld met mierikswortel crème, zuurvlees van het huis met salade, een zalmfilet met een romige citroensaus en Provençaalse kipfilet uit de oven met citroen, knoflook en rozemarijn. Heerlijke gerechten voor uw dinercheque! Voor Leena en Harrie is het belangrijk dat u alleen gerechten geserveerd krijgt die de beste kwaliteit hebben, u mag hier dus ook zeker vanuit gaan.

Maandag en dinsdag is het eetcafé gesloten, maar op de overige dagen is het eetcafé geopend vanaf 17:00 uur. Twijfel niet en pak uw dinercheque voor een onvergetelijke avond bij Auwt Aelse!

Contactgegevens:

Eetcafe Auwt Aelse
Dorpstraat 6
6181GX Elsloo
Telefoon: 
0464377442
Nationale Diner Cadeaukaart Elsloo Eetcafe Auwt Aelse

Meer restaurants in de buurt

Hotel Kasteel Elsloo

Elsloo
A la carte and Kasteel
Adres: 
Maasberg 1
6181 GV Elsloo
Telefoon: 
046-4377666
Nationale Diner Cadeaukaart Elsloo Hotel Kasteel Elsloo

Restaurant Kasteel Elsloo

Elsloo
A la carte, Bib Gourmand and Kasteel
Adres: 
Maasberg 1
6181 GV Elsloo
Telefoon: 
046-4377666
Nationale Diner Cadeaukaart Elsloo Restaurant Kasteel Elsloo
Adres: 
Wethouder Sangersstraat 112
6191 NA Beek
Telefoon: 
0464370806
Nationale Diner Cadeaukaart Beek Bakker Bart Beek