Restaurant De Ridderhof

Maassluis (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Frans
Omschrijving: 

Restaurant De Ridderhof in Maassluis staat voor op hoog niveau dineren. Met uw Dinercheque kunt u hier niet alleen genieten van heerlijke gerechten, maar ook van een sfeervolle ambiance en een mooie omgeving. De beleving van smaak is een belangrijk dinerconcept bij De Ridderhof. Elke dag proberen wij deze beleving te verbeteren, zodat onze gasten kunnen genieten van gerechten waarvan de smaak van het bord knalt. Wij proberen constant te verbeteren. Een gevolg hiervan is dat De Ridderhof als restaurant meegaat met de seizoenen. Niet alleen qua gerechten, maar ook qua entourage, beleving en inrichting. In de zomer richten wij ons buitenterras op smaakvolle wijze in, zodat u lekker in het zonnetje kunt genieten van heerlijke gerechten. In de winter zorgen wij er voor dat er het binnen gezellig en knus is. Zo proberen wij elke dag beter te worden in wat we aanbieden voor uw Dinercheque. Een fijn voordeel hiervan is dat u telkens opnieuw verrast kan worden, ook als u vaker op bezoek bent geweest met uw Dinercheque.

Onze keuken is Frans-internationaal van karakter. U kunt à la carte genieten van heerlijke gerechten, of u kunt kiezen voor een van onze menu’s van meerdere gangen. Zo hebben wij een menu met persoonlijke favorieten van de chef, maar we hebben ook andere menu’s waarbij u zelf kunt aangeven hoeveel gangen u wil. Uiteraard kunt u hierbij een selectie passende wijnen krijgen. Wij hebben veel heerlijke vlees- en visgerechten in de aanbieding, dus ook à la carte kunt u ontspannen dineren.

Kom een keer gezellig langs bij De Ridderhof en neem uw Dinercheque mee. Wij hopen dat wij u binnenkort een keer kunnen verwelkomen!

Contactgegevens:

Restaurant De Ridderhof
Sportlaan 2
3141 XN Maassluis
Telefoon: 
010-5911211
Nationale Diner Cadeaukaart Maassluis Restaurant De Ridderhof

Meer restaurants in de buurt

Brasserie 2012

Maassluis
A la carte
Adres: 
Markt 14
3142GG Maassluis
Telefoon: 
06-23920636
Nationale Diner Cadeaukaart Maassluis Brasserie 2012

Restaurant Alfa

Maassluis
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Markt 17
3142GE Maassluis
Telefoon: 
010-5910901
Nationale Diner Cadeaukaart Maassluis Restaurant Alfa

Kevin's Grand Cafe

Maassluis
A la carte and Afhalen
Adres: 
P.C. Hooftlaan 6
3142GH Maassluis
Telefoon: 
0102362155
Nationale Diner Cadeaukaart Maassluis Kevin's Grand Cafe