Restaurant Alfa

Maassluis (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Grieks
Omschrijving: 

Welkom bij restaurant Alfa, een Grieks specialiteitenrestaurant in de stad Maassluis die zijn gelijke in de omgeving niet kent. Bij restaurant Alfa kunt u in een chique interieur genieten van kwalitatief hoogstaande Griekse hapjes en gerechten, terwijl u door de bediening een avond heerlijk in de watten wordt gelegd. Restaurant Alfa bevindt zich al sinds 2008 aan de Markt 17 in Maassluis en is sindsdien een begrip geworden in de buurt. Panos Tsatsos ontvangt zes dagen in de week met veel plezier de gasten en zorgt er hoogst persoonlijk voor dat het u gedurende uw bezoek aan het restaurant met uw dinercheque aan niets zal ontbreken.

Op het menu van restaurant Alfa staan vele warme en koude Griekse specialiteiten. Een greep uit de Griekse hapjes, Mezedes genaamd, die u bij restaurant Alfa allemaal kunt bestellen: gepelde gamba’s met een pikante kaassaus uit de oven, zoete paprika gevuld met feta en olijfolie uit de oven, pakketjes met pikante feta, tomaat, kruiden en olijfolie uit de oven, gebakken inktvis met knoflook en een auberginesalade met olijfolie en knoflookdressing. Ook staan er op het menu traditionele Griekse gerechten. Enkele hiervan zijn specialiteiten die per twee personen kunnen worden besteld, zoals het Olympisch vuur, een gerecht van ossenhaas, varkenshaas, lamsrack, mousakas en giros.

Kom zelf de smaak van de echte Griekse keuken ontdekken met uw dinercheque bij dit luxe en gezellige Griekse restaurant in Maassluis. U kunt aan het eind van de avond uiteraard de rekening betalen met uw dinercheque, dus vergeet deze niet mee te nemen naar het restaurant!

Contactgegevens:

Restaurant Alfa
Markt 17
3142GE Maassluis
Telefoon: 
010-5910901
Nationale Diner Cadeaukaart Maassluis Restaurant Alfa

Meer restaurants in de buurt

Brasserie 2012

Maassluis
A la carte
Adres: 
Markt 14
3142GG Maassluis
Telefoon: 
06-23920636
Nationale Diner Cadeaukaart Maassluis Brasserie 2012

Kevin's Grand Cafe

Maassluis
A la carte and Afhalen
Adres: 
P.C. Hooftlaan 6
3142GH Maassluis
Telefoon: 
0102362155
Nationale Diner Cadeaukaart Maassluis Kevin's Grand Cafe