U kunt uw Dinercheque ook uitstekend verzilveren in Restaurant In de Oude Stempel. U vindt dit bijzondere restaurant in het monumentale pand van het voormalig postkantoor van Steenbergen. Bij In de Oude Stempel staan kwaliteit en gastvrijheid voorop wat resulteert in een avond vol beleving en enthousiasme!
Mark van Loon is Patron Cuisinier en kookt vanuit klassieke basis in combinatie met kookstijlen en specialiteiten uit alle windstreken. In de gezellige ambiance kunt u kennismaken met onze vernieuwende visie op koken. Wij maken gebruik van innovatieve technieken, expressie en visuele kunst die uiting vinden in de signature gerechten met tongstrelende smaken. In onze visie moet een avond uit een feest zijn.
Ook daarom ontvangen wij u en uw gezelschap met een uitgebreide collectie zorgvuldig geselecteerde aperitieven die werkelijk bruizen. Onze Patron Cuisinier zal vervolgens aan tafel zijn menu toelichten. Uiteraard is het geen enkel probleem om onze gerechten aan te passen aan uw persoonlijke wensen.
Wat betreft wijnen heeft Mark een grote voorliefde voor de Bourgogne. Echter schuwt ook hij ook andere wijnlanden niet. Ook met deze exquise wijnen laat u graag kennismaken, zeker in combinatie met de juiste gerechten. Ook bieden wij een variërende selectie wijnen die wij per glas kunnen schenken.
Een specialiteit van ons restaurant is de uitgebreide kaaswagen die werkelijk van topklasse is. Gemiddeld houden wij een selectie aan van veertig tot vijftig kazen aan uit binnen- en buiteland die perfect geraffineerd zijn.
Daarnaast is er nog een trolley vol huisgemaakte zoetigheden om uw avond prachtig af te sluiten. Bij In de Oude Stempel betekent dineren beleven en genieten. Wij nodigen u van harte uit eens langs te komen om u te laten verrassen. Zeker ook met uw Dinercheque!