Brasserie Puur

Steenbergen (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bij Brasserie Puur draait het om smaakvolle, pure gerechten in een eigentijds jasje. Mark van loon is Chef-kok en eigenaar van dit knusse etablissement en zorgt met zijn team voor uitstekende kwaliteit en Bourgondische gastvrijheid. Met uw Dinercheque bent hier van harte uitgenodigd om eens binnen te stappen en u te laten verrassen.

Dat het bij de brasserie altijd smullen is komt door de jarenlange ervaring van chef-kok Mark van Loon. Op twaalfjarige leeftijd proefde hij al in Oudenbosch op de KTS van de culinaire wereld. Mark wist gelijk dat hij op zijn plek was; eerst volgde hij de opleiding tot restaurant-kok, waarna hij zich specialiseerde in de oude keuken, de warme keuken én de patisserie. Deze alleskunner maakt uitsluitend gebruik van verse ingrediënten en streekproducten wat resulteert in onvervalste heerlijke smaken. Het uitgangspunt van Brasserie Puur is simpel; puur en lekker! Er wordt gekookt vanuit traditionele basis maar in combinatie met smaken en technieken vanuit de hele wereld. Alles zolang u maar heerlijk kunt genieten.

Voor elk gezelschap is er bij Brasserie Puur iets mogelijk; wij bieden lunch en diner, maar ook een uitgebreide Engelse High Tea of enkel een gezellig kopje koffie. Ook voor een glas wijn met een bitterbal bent u van harte welkom; u kunt altijd aanschuiven.

In 2007 opende de eetgelegenheid heur deuren aan de Kaaistraat 19 in Steenbergen. Door het succes kon in 2010 het naastgelegen monumentale pand worden aangekocht. Daar is nu restaurant In de Oude Stempel gevestigd en de brasserie heeft er een uitgebreid terras en Bourgondisch grand café bijgekregen. Zo kunt u ook heerlijk in de zon genieten wanneer het weer dit toelaat. In de Oude Stempel kunt u genieten van een trendy kookstudio en restaurant!

Bij Brasserie Puur verwelkomen wij u graag! Zeker ook met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Brasserie Puur
Kaaistraat 19
4651BL Steenbergen
Telefoon: 
0167567381
Nationale Diner Cadeaukaart Steenbergen Brasserie Puur

Meer restaurants in de buurt

Restaurant In de Oude Stempel

Steenbergen
A la carte and Bib Gourmand
Adres: 
Kaaistraat 19
4651BL Steenbergen
Telefoon: 
0167567381
Nationale Diner Cadeaukaart Steenbergen Restaurant In de Oude Stempel

D'n Eeterij

Kruisland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Markt 5A
4756AL Kruisland
Telefoon: 
0167532485
Nationale Diner Cadeaukaart Kruisland D'n Eeterij

Hotel-Brasserie de Kaai

Steenbergen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kaaistraat 1
4651 BL Steenbergen
Telefoon: 
0167563140
Nationale Diner Cadeaukaart Steenbergen Hotel-Brasserie de Kaai