Restaurant De Driemaster

Medemblik (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het hoge noorden bij het IJsselmeer vind u Restaurant de Driemaster. Dit gezellige restaurant met een maritiem thema zit bij de haven van Medemblik. Alle hens aan dek! Kom gezellig met uw hele familie lunchen of dineren. Ze zullen u van harte welkom heten, ook met uw Dinercheque. Restaurant de Driemaster is op doordeweekse dagen geopend vanaf 17u en in het weekend om 16u. Voor de lunch zijn ze open op reservering.

Tijdens de lunch kunt u plaatsnemen in lunchroom ‘’De Neptune’’. Kom in de Griekse sferen onder het genot van een lekker vers broodje of één van de specialiteiten. In combinatie met het serene uitzicht op de haven en het kasteel zult u helemaal tot ontspanning komen. In de avond kunt u de smullerij uit de kombuis bestellen. Voor een schappelijk bedrag of in ruil voor uw Dinercheque kunt u onbeperkt genieten van allerlei kleine voor- hoofd- en nagerechten. Dit varieert van Spaanse olijven tot een Ierse rundvleesburger. Voor een romantisch uitje is het aan te raden om één van de vele arrangementen te reserveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van ‘’Kielhalen in de Driemaster’’? Dit is een kaasfondue van echte Beemsterkaas. Ook voor een familiedag of bedrijfsuitje zijn er veel verschillende mogelijkheden bij Restaurant de Driemaster. Ideaal als startpunt voor een dagje Medemblik!

Kom dus langs met uw Dinercheque en eet uw maaltijd met uitzicht op de bootjes in de Pekelharinghaven. Op koude dagen wordt het terras voor u verwarmd en afgedekt. Zo kunt u nog steeds genieten van alles wat de haven te bieden heeft.

Contactgegevens:

Restaurant De Driemaster
Pekelharinghaven 49
1671 HM Medemblik
Telefoon: 
0227-543020
Nationale Diner Cadeaukaart Medemblik Restaurant De Driemaster

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Oosterhaven 1
1671 AA Medemblik
Telefoon: 
0227-543844
Nationale Diner Cadeaukaart Medemblik Het Wapen van Medemblik
Adres: 
Oosteneinde 41
1674NZ Opperdoes
Telefoon: 
+310628136919
Nationale Diner Cadeaukaart Opperdoes The Bee
Adres: 
Westerdijk 2
1671 GA Medemblik
Telefoon: 
0641821829
Nationale Diner Cadeaukaart Medemblik Het Poorthuis (MA t/m DO)