Restaurant De Driemaster

Medemblik (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant de Driemaster ligt aan de Pekelharinghaven in Medemblik, waar u wordt ondergedompeld in een maritieme sfeer. Dit knusse familierestaurant, gelegen aan het IJsselmeer, biedt een gezellig terras waar u uitkijkt op de levendige haven. Zelfs bij minder gunstig weer kunnen ze dit terras voor u overdekken en verwarmen, zodat u altijd comfortabel kunt genieten. Haal uw Dinerbon tevoorschijn en breng een bezoek aan Restaurant de Driemaster!

Met uw Dinerbon in de hand kunt u bij dit restaurant onbeperkt genieten van heerlijke gerechten uit de kombuis. Voor slechts €33,50 per persoon krijgt u een smullerij van diverse kleine voor-, hoofd- en nagerechten voorgeschoteld. De keuze is eindeloos, met onder andere smakelijke visgerechten zoals gerookte makreel, gebakken sliptong en crabclaws. Ook kunt u onbeperkt bijgerechten bestellen, zoals frietjes en een frisse salade. En voor de zoetekauwen is er natuurlijk ook een selectie aan verrukkelijke ijsjes. Kinderen zijn van harte welkom bij Restaurant de Driemaster en betalen slechts €1 per levensjaar voor de smullerij, waardoor het hele gezin kan genieten van een scala aan verschillende gerechten.

Op verzoek kunt u ook genieten van een lunch of één van de speciale arrangementen. Denk aan een driegangendiner, spareribs of zelfs een groepsbuffet. Met uw Dinerbon zijn de mogelijkheden eindeloos!

Contactgegevens:

Restaurant De Driemaster
Pekelharinghaven 49
1671 HM Medemblik
Telefoon: 
0227-543020
Nationale Diner Cadeaukaart Medemblik Restaurant De Driemaster

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Oosterhaven 1
1671 AA Medemblik
Telefoon: 
0227-543844
Nationale Diner Cadeaukaart Medemblik Het Wapen van Medemblik
Adres: 
Westerdijk 2
1671 GA Medemblik
Telefoon: 
0641821829
Nationale Diner Cadeaukaart Medemblik Het Poorthuis (MA t/m DO)