Het Wapen van Medemblik

Medemblik (NH)
Soort keuken: 
Hollands
Omschrijving: 

Na de opening van Het Wapen van Medemblik Bar&Cuisine weet iedereen in Medemblik waar ze langs moeten komen om te genieten van een goede avond uit. U kunt van de inwoners van dit leuke stadje aannemen dat Het Wapen van Medemblik het kloppend hart van Medemblik is. De combinatie van bar, hotel en restaurant is niet te evenaren. En nu kunt u dat ook betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Door de veelzijdige natuur van Het Wapen van Medemblik weten ze het klaar te spelen om het iedereen naar hun zin te maken. Door de hoge kwaliteit van de service en geen gebrek aan gastvrijheid weten ze het klaar te spelen om elke avond tot een succes te brengen. Ze streven bij Het Wapen van Medemblik naar perfectie van zowel de service als de kwaliteit van de gerechten. Of u nou komt voor een kopje koffie of een volledig diner. Bij Het Wapen van Medemblik vinden ze dat iedereen het verdiend om zo goed mogelijk geholpen te worden. Wat dit onder andere inhoud is dat er altijd met de grootste zorg voor kwaliteit en duurzaamheid wordt ingekocht. Ook wordt er altijd de beste aandacht geschonken aan de gastvrijheid. Door deze kwaliteiten is Het Wapen van Medemblik dé beste locatie voor een privé feest. Er is een speciale feestzaal aanwezig waar verschillende arrangementen voor mogelijk zijn. Zo is er het alom bekende buffet maar u kunt ook voor een Walking Diner kiezen, waarbij het buffet door zaal loopt op de handen van onze medewerkers.

Vergeet niet dat er ook 17 bijzonder sfeervolle hotelkamers zijn. Met dit in het achterhoofd kunt u altijd een leuke avond bij Het Wapen van Medemblik verwachten. Doordat het moeder-bedrijf, United Horeca Investments B.V., al meer dan 45 jaar horeca ervaring heeft kunnen ze garant staan voor uw plezier. Kom dus snel naar Medemblik. Vergeet vooral niet dat u met een dinercheque van Diner Cadeau kunt betalen.

Contactgegevens:

Het Wapen van Medemblik
Oosterhaven 1
1671 AA Medemblik
Telefoon: 
0227-543844
Nationale Diner Cadeaukaart Medemblik Het Wapen van Medemblik

Meer restaurants in de buurt

Restaurant De Driemaster

Medemblik
A la carte and Afhalen
Adres: 
Pekelharinghaven 49
1671 HM Medemblik
Telefoon: 
0227-543020
Nationale Diner Cadeaukaart Medemblik Restaurant De Driemaster
Adres: 
Westerdijk 2
1671 GA Medemblik
Telefoon: 
0641821829
Nationale Diner Cadeaukaart Medemblik Het Poorthuis (MA t/m DO)